Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι εδώ κι εσύ έχεις κανονίσει ρομαντικό δείπνο με τον καλό σου, χωρίς, όμως, να ξέρεις ούτε τι θα βάλεις, αλλά ούτε και πώς θα μακιγιαριστείς!

Όσον αφορά τα ρούχα, σου προτείνουμε κάτι απλό αλλά και σέξι, το οποίο θα αναδεικνύει τα δυνατά σου σημεία, χωρίς, όμως, υπερβολές. Μην ντυθείς σαν να πηγαίνεις σε γάμο, ούτε, όμως, κι όπως θα πήγαινες για καφέ!

Πάμε τώρα στο κομμάτι του μακιγιάζ. Το iPop.gr σου προτείνει να διαλέξεις ανάμεσα σε έντονα κόκκινα χείλη, smokey eye και ρομαντικό μακιγιάζ.

  • Βρες το κόκκινο κραγιόν που σου ταιριάζει και δώσε έμφαση στα χείλη σου. Μην βάψεις έντονα τα μάτια σου εάν τονίσεις τα χείλη σου. Πάμε στοίχημα ότι δεν θα μπορέσει να σου αντισταθεί;
  • Αν το βλέμμα σου είναι το ατού σου, τότε τόλμησε το smokey eye. Μπορείς αντί για μαύρη βάση, να διαλέξεις το καφέ για λιγότερο έντονο αποτέλεσμα αλλά βλέμμα που θα τον μαγνητίσει!
  • Εάν είσαι του ρομαντικού, τότε οι απαλές αποχρώσεις στο πρόσωπό σου θα αναδείξουν τα όμορφα χαρακτηριστικά σου. Απαλό κραγιόν, μια σκιά σε απαλό χρώμα και φυσικά μην ξεχάσεις το ρουζ σου!

Όποιο στιλ και να διαλέξεις σου ευχόμαστε ένα όμορφο βράδυ με τον καλό σου!