Έσπασε το νύχι σου και πιάνεται παντού; Η nail artist του ipop έχει τη λύση! (Vol2)

LIKE US ON FACEBOOK

Την προηγούμενη φορά, σου ανέφερα τον έναν από τους τρόπους που μπορείς να “σώσεις” το νύχι σου και το νευρικό σου σύστημα  από τον πόνο, το σκάλωμα στα ρούχα/μαλλιά κλπ. Μπορεί ο τρόπος να σου φάνηκε λίγο “μπακάλικος” ή και πρόχειρος, παρόλα αυτά ήταν γρήγορος και αποτελεσματικός, αν έτυχε να το δοκιμάσεις… το διαπίστωσες! Αν πάλι ήθελες κάτι πιο επαγγελματικό ή βαρέθηκες ή σου φάνηκε δύσκολο… στη nail artist σου και γρήγορα!!

Αυτή τη φορά θα χρειαστείς κόλλα, μπαφερ και μια οδοντογλυφίδα. Η επαγγελματική κόλλα που χρησιμοποιώ για να κολλήσω τα tips, είναι αυτή που χρειαζόμαστε, αλλά αν δεν έχεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε κόλλα στεγνώνει εξίσου γρήγορα, σε 10-15 δευτερόλεπτα κατά προτίμηση! Αν έχεις μπάφερ με μια επιφάνεια είσαι καλυμμένη, αλλά αν έχεις με τις 2 ή τις 4 διαφορετικές επιφάνειες… ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ!! Δίπλα σου φρόντισε να έχεις 2-3 οδοντογλυφίδες, ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται και εκείνη τη στιγμή δεν θα έχεις χρόνο να τρέξεις να πάρεις άλλη.

Φροντίζεις η επιφάνεια του νυχιού σου να είναι καθαρή χωρίς κάποια βάση ή λιπαρότητα. Αφού βεβαιωθείς ότι όλα είναι οκ, βάζεις επάνω στο σπάσιμο μια σταγόνα κόλλα. Την απλώνεις για να πιάσει όλη την επιφάνεια του σπασίματος(και λίγο πιο πολυ δεν μας πειραζει!) και φυσιολογικά έχει περάσει λίγη κόλλα και κάτω από το νύχι (καλύτερα!). Εκεί που είναι το σπάσιμο υπάρχει μια περίπτωση να σηκώνεται λίγο το σπασμένο νύχι, οπότε με το που βάλεις την κόλλα ασκείς μια ελαφριά πίεση με την οδοντογλυφίδα για να είναι το νύχι επίπεδο και να μην προεξέχει κάτι. Πρέπει να κινηθείς γρήγορα γιατί μην ξεχνάς η κόλλα στεγνώνει στο άψε σβήσε!! Ήρθε η ώρα να τραβήξεις από πάνω την οδοντογλυφίδα προσεκτικά και σιγά σιγά μην έχει κολλήσει και χαλάσει όλη η προσπάθεια μας και μετά ξέρεις ε;;; πρέπει να το κάνουμε από την αρχή!!!

Στη συνέχεια παίρνεις το μπαφερ και προσπαθείς να κάνεις λεία  την επιφάνεια του νυχιού που είναι η κόλλα ΠΡΟΣΟΧΗ όμως μπαφάρουμε μόνο επάνω στην κόλλα!!! Το νυχάκι σου το θέλω ακέραιο!! Όταν θεωρήσεις ότι είναι όσο πιο λείο γίνεται (δεν θα αφαιρέσεις και όλη την κόλλα) ξέρεις ότι έχεις τελειώσει! Μπορείς να περάσεις βάση, χρώμα, top coat και είσαι έτοιμη για να φύγεις!!! Να περάσεις τελειιιααα!!

Tip!

Σου προτείνω πριν ξεκινήσεις με αυτή τη διαδικασία, να εφαρμόσεις μια ελάχιστη ποσότητα από την κόλλα για να βεβαιωθείς και συ ότι δεν έχεις καμία αλλεργία στην κόλλα. Πέρασαν 10 λεπτά και δεν είχες κανένα θέμα?? Ξεκίνα!!!

Μαίρη Πάτρα

Η Μαίρη Πάτρα είναι nail artist και μοιράζεται τις συμβουλές της μαζί σου! Ότι απορία έχεις μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία μαζί της στο info@ipop.gr και εκείνη θα σου δώσει όλες τις απαντήσεις!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved