Έσπασε το νύχι σου και πιάνεται παντού; Η nail artist του ipop έχει τη λύση! (Vol1)

LIKE US ON FACEBOOK

Έχουν σπάσει τα νεύρα σου πέρα από το ότι έσπασε το νύχι σου! Είναι ο,τι πιο ανατριχιαστικό μπορούσες να ζήσεις, εκεί που δεν το περίμενες! Προσπάθησες να αγνοήσεις το σπασμένο σου νύχι αλλά ο πόνος που σου προκαλεί όταν μπλέκεται και σκαλώνει στα μαλλιά, στις μπλούζες, στις κάλτσες και τέλος το χειρότερο όλων το σκισιματάκι στο καλσόν… κάθε άλλο παρά ψύχραιμη σε αφήνει! Λείπει η nail artist σου και τι θα κάνεις;; Το βράδυ έχεις ραντεβού και πρέπει όλα να είναι στην εντέλεια! Σου έχω τη λύση! Ψέματα… ΤΙΣ λύσεις!!

Υπάρχουν τα πάντα στο χώρο σου οπότε μη σκας! Βάση έχεις(αν δεν έχεις.. να προμηθευτείς σίγουρα γιατί μαλώνω!). Ψαλίδι έχεις! Σακουλάκια για Τσάι έχεις! Λίμα έχεις! Θέλει 5 λεπτά από το χρόνο σου!

Ξεκινάμε οπότε δώσε βάση.. Κόβεις το σακουλάκι και αδειάζεις το τσάι από μέσα, από το σακουλάκι κόβεις ένα πατρόν με βάση το νύχι που σου δημιουργεί το θέμα. Δεν χρειάζεται να είναι για όλο το νύχι! στην ουσία με ενδιαφέρει να καλύψεις το κομμάτι που έχει ραγίσει! 2 χιλιοστά πριν το ράγισμα και να καλύπτεις σίγουρα και το ελεύθερο άκρο! Αν προεξέχει δεν σε πειράζει θα το διευθετήσεις σε λίγο!

Εφόσον έχεις έτοιμο το πατρόν σου συνεχίζεις στο επόμενο βήμα! Περνάς τη βάση στο νύχι σου.. Κανονικά όπως πριν περάσεις το χρώμα στο νύχι σου και πριν προλάβει να στεγνώσει κολλάς επάνω το πατρόν και φροντίζεις να μην έχει κάπου φουσκάλες και να είναι ομοιόμορφα τοποθετημένο! Περιμένεις λίγο και αμέσως μετά ξαναπερνάς το νύχι με τη βάση και τώρα περιμένειιιις… Περιμένεις να στεγνώσει τελείως το νύχι!(το βαρετό σημείο όλης της διαδικασίας!!)

Αφού έχει στεγνώσει τελείως το νύχι σου, δίνεις στο χαρτάκι-νύχι το σχήμα που θέλεις!! Το χαρτάκι που προεξέχει με το πρώτο λιμάρισμα θα φύγει, εύκολα και γρήγορα! Αν έχεις μπάφερ μπορείς να κάνεις την ένωση του νυχιού με το χαρτάκι, προσεκτικά και μαλακά έτσι ώστε να το κάνεις όσο πιο λείο γίνεται! Προσεκτικά να μην πληγώσεις το νύχι σου όμως! Έφτασε η ώρα που μπορείς να βάψεις το νύχι σου άφοβα χωρίς να σκέφτεσαι αν θα σκαλώσεις κάπου αυτή τη φορά! Η ίδια διαδικασία μπορεί να γίνει και με χαρτί φίλτρου καφέ!

Βέβαια ο τρόπος που μόλις σου υπέδειξα δεν είναι η μόνη λύση, οπότε θα πρέπει να περιμένεις για την συνέχεια την επόμενη βδομάδα! Και μέχρι τότε μακριά τα χέρια από το στόμα!

Μαίρη Πάτρα

Η Μαίρη Πάτρα είναι nail artist και μοιράζεται τις συμβουλές της μαζί σου! Ότι απορία έχεις μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία μαζί της στο info@ipop.gr και εκείνη θα σου δώσει όλες τις απαντήσεις!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved