Ένα γράμμα από το σκύλο σου που θα σου αλλάξει τη ζωή

LIKE US ON FACEBOOK

“Αγαπημένο μου αφεντικό,

σε βλέπω τον τελευταίο καιρό ότι είσαι συνεχώς αγχωμένος και κακοδιάθετος. Μερικές φορές με ξεχνάς αλλά δεν πειράζει σε συγχωρώ. Αλλά στεναχωριέμαι περισσότερο όταν βλέπω ότι δεν είσαι καλά. Πολλά πράγματα δεν μπορώ να τα καταλάβω και δεν ξέρω τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος. Σε αυτό το γράμμα σου γράφω κάποια πράγματα για να σε βοηθήσω να ζήσεις κάπως καλύτερα. Και αν τα ακολουθήσεις τότε αυτό το γράμμα θα σου αλλάξει τη ζωή.

Ξέρεις πόσο σημαντική είναι η βόλτα για εμάς. Μας γεμίσει χαρά! Έχεις σκεφτεί να το κάνεις και εσύ; Μήπως θα έπρεπε και εσύ να απολαμβάνεις την ευχαρίστηση που σου δίνει μια απλή βόλτα; Ξέρεις πόσο καλό μπορεί να σου κάνει;

Πρέπει να είσαι και εσύ πιστός στους γύρω σου και να μπορείς να συγχωρείς εύκολα. Δεν κερδίζεις κάτι με το κρατάς κακίες και να μην εμπιστεύεσαι κανέναν. Σε κανέναν δεν αρέσει να είναι μόνος του. Σε έχω δει πόσο χαίρεσαι όταν είσαι με άλλους ανθρώπους. Πάρε παράδειγμα από τη δική μας σχέση. Εγώ δεν θα σε προδώσω ποτέ, εσύ γιατί προδίδεις τα άτομα γύρω σου;

Καμιά φορά είναι καλό να ακολουθηθείς το ένστικτό σου. Όταν νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά άκου την εσωτερική φωνή μέσα σου και κάνε αυτό που πρέπει! Εγώ πάντα αυτό κάνω. Ακολουθώ τα ένστικτά μου και ξέρω ποιος θέλει να βλάψει και ποιος όχι.

Με έχεις παρατηρήσει ότι όταν ψάχνω κάτι δεν μπορώ να ηρεμήσω αν το βρω; Αυτό πρέπει να κάνεις και εσύ. Αποφάσισε τι είναι αυτό που θες “σκάψε” ‘όσο πιο βαθιά μπορείς και για όσο χρειάζεται μέχρι να βρεις αυτό που ψάχνεις. Μην το βάλεις κάτω μέχρι να το καταφέρεις. Πίστεψε με η χαρά που θα νιώθεις θα είναι τεράστια.

Επίσης πρέπει να δέχεσαι την  κάθε επιβράβευση με την ίδια ευγνωμοσύνη. Καμιά φορά όταν θες να με επιβραβεύσεις μου δίνεις ένα χάδι ή με παίρνεις αγκαλιά ή  μου δίνεις κάποια φοβερή λιχουδιά. Η επιβράβευση είναι πάντα επιβράβευση, οπότε πάντα πρέπει να την δέχεσαι με τον ίδιο ενθουσιασμό. Όποια και να είναι η επιβράβευση σου για κάτι που έκανα την δέχομαι πάντα με χαρά και είμαι ικανοποιημένος με αυτό.

Τέλος θα ήθελα να σου πω να αγαπάς χωρίς όρους και περιορισμούς. Δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι ότι κάποιος σε αγαπάει λιγότερο ή περισσότερο, το θέμα είναι πως αγαπάς εσύ. Με το βάλεις περιορισμούς στην αγάπη σου, πάει εσένα πίσω. Μην βάζεις όρια στα συναισθήματα σου.

Αυτά είχα να σου πω αγαπημένο μου αφεντικό, ελπίζω να σε βοήθησα. Σε αφήνω τώρα γιατί κάτι πολύ ωραίο μου μυρίζει στην κουζίνα!

Σε αγαπώ για πάντα,

ο σκύλος σου.”

 

 Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Επιστροφή στην κατηγορία
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved