Αν ανήκεις και εσύ στην κατηγορία των γυναικών που έχουν ξηρά μαλλιά πρέπει να το πάρεις επιτέλους απόφαση. Να έρθεις αντιμέτωπη με το πρόβλημα σου και να κάνεις τα ξηρά μαλλιά σου να αποκτήσουν την λάμψη που έχουν χάσει ενυδατώνοντάς τα καθημερινά.

Για να επιμεληθείς τα ξηρά μαλλιά θα πρέπει να εμπιστευτείς τα προϊόντα που προσφέρουν άμεση ενυδάτωση και είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά. Θα χρειαστεί να πεις αντίο στο σεσουάρ αλλά και στα σίδερα μαλλιών που κάνουν το πρόβλημα σου ακόμα πιο έντονο.
hair-dryer-ipop.gr

Με ποια όπλα μπορείς να πολεμήσεις τα ξηρά μαλλιά;

cutting-hair-ipop.gr

  1. Επέλεξε προϊόντα περιποίησης με χαμηλό pH: Όλα τα προϊόντα που θα χρησιμοποιείς για τα μαλλιά σου θα πρέπει να έχουν μειωμένο pH. Αυτό θα βοηθήσει στο να φυλακίζουν οι τρίχες την υγρασία στο εσωτερικό τους και να ενυδατωθούν.
  2. Μην ξεχνάς τα έλαια: Όλα τα έλαια αποτελούν ένα καλό μέσο ενυδάτωσης των μαλλιών. Αυτά βέβαια που σου συστήνουμε ως πιο δυνατά είναι το έλαιο από αβοκάντο που ενυδατώνει άμεσα τα μαλλιά και τα κάνει πιο δυνατά αλλά και το δαφνέλαιο που αναδομεί την τρίχα.
    hair-ipop.gr
  3. Μην ξεχνάς το ελαιόλαδο: Το ελαιόλαδο εκτός από το να δίνει γεύση στο φαγητό σου μπορεί να λειτουργήσει και ως φάρμακο για τα ξηρά μαλλιά σου. Βάλε, λοιπόν, ελαιόλαδο ειδικά στις άκρες των μαλλιών σου και άσε το βράσει αρκετές ώρες. Στην συνέχεια ξέπλυνε καλά με άφθονο χλιαρό νερό και στην συνέχεια λούσε τα μαλλιά σου κανονικά.
    bad-hair-gif-ipopgr
  4. Επέλεξε το σωστό conditioner: Για να αναδομήσεις τα μαλλιά σου πρέπει να επιλέξεις ένα καλό conditioner. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να ψάξεις στην ετικέτα και να αγοράσεις conditioner που θα περιέχει γλυκερίνη, προπυλενογλυκόλη ή γαλακτικό νάτριο.