Ειδικά αυτούς τους δύσκολους μήνες που η τριχόπτωση επιδεινώνεται δεν ξέρεις τι να κάνεις! Βλέπεις συνεχώς τα μαλλιά σου να αραιώνουν. τις τρίχες σου να δείχνουν λιγοστές και ταλαιπωρημένες και υποφέρεις. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να κάνεις τα πάντα για να απαλλαγείς από την τριχόπτωση. Εμείς, θα σου αποκαλύψουμε ποια έλαια είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις.

Τα αιθέρια αυτά έλαια που θα σε βοηθήσουν πολύ αν έχει τριχόπτωση και θα δώσουν ζωντάνια στο τριχωτό της κεφαλής σου μπορείς απλά να τα βάλεις στα σημεία που βλέπεις ότι έχεις πρόβλημα και να κάνεις μασάζ για αν απορροφηθούν όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται από το δέρμα σου. Στην συνέχεια μπορείς να λουστείς κανονικά και αν επαναλαμβάνεις αυτή την διαδικασία τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα για 15 τουλάχιστον ημέρες θα δεις έντονη διαφορά.

Ποια έλαια θα σε βοηθήσουν πολύ αν έχεις τριχόπτωση;

  1. Αιθέριο έλαιο θυμάρι: Η ιστορία του συγκεκριμένου ελαίου ξεκινά από τα αρχαία χρόνια. Έχει θεραπευτικές ιδιότητες αλλά και αντισηπτικές. Κάνει  καλό στην επιδερμίδα αλλά παράλληλα λειτουργεί και κατά της τριχόπτωσης.
  2. Αιθέριο έλαιο από δεντρολίβανο: Παρόμοιες ιδιότητες με το έλαιο του θυμαριού έχει και το έλαιο του δεντρολίβανου. Μάλιστα, όπως τονίζουν οι επιστήμονες το δεντρολίβανο βοηθά πολύ στην υγεία των μαλλιών. Δυναμώνει την τρίχα και την κάνει να αποκτά λάμψη.
  3. Αιθέριο έλαιο κέδρου: Το συγκεκριμένο έλαιο είναι θαυματουργό αφού είναι κατάλληλο για τα μαλλιά, τους χαρίζει ζωντάνια και δύναμη. Προστατεύει από την τριχόπτωση και διώχνει μακριά την λιπαρότητα.