Συχνά, υποφέρεις από έντονους πονοκεφάλους. Ειδικά τώρα που οι ιώσεις είναι σε έξαρση και εσύ είσαι πολύ επιρρεπής νιώθεις πως το κεφάλι σου πάει να σπάσει και δεν ξέρεις τι να κάνεις. Μην αγχώνεσαι και πριν αρχίσεις να τρέχεις στο φαρμακείο και να καταναλώνεις χάπια με τις χούφτες πήγαινε μια βόλτα στο ψυγείο σου. Εκεί, θα βρεις όλες τις τροφές που θα σε απαλλάξουν από τον πονοκέφαλο και θα σε βοηθήσουν να γίνεις περδίκι σε λίγα μόνο λεπτά.
headache-ipop.gr

Ποιες είναι οι τροφές που θα σε απαλλάξουν από τον πονοκέφαλο;

  1. Όλα τα γαλακτοκομικά προϊόντα: Το γάλα και όλα τα προϊόντα που περιέχουν λακτόζη θα σε βοηθήσουν σημαντικά γι΄αυτό μην διστάσεις να τα καταναλώσεις.
    milk-ipop.gr
  2. Προϊόντα που περιέχουν αλεύρι: Όλα τα σκευάσματα με αλεύρι θα σου κάνουν καλό και θα σε απαλλάξουν από τον πονοκέφαλο. Ένταξε τα, λοιπόν, στην ζωή σου.
  3. Χυμός φράουλας: Η φράουλα στην δική σου περίπτωση μπορεί να αποδειχθεί σωτήρας. Βάλε, λοιπόν, πολλές φράουλες στον αποχυμωτή και πιες τον χυμό τους. Ειδικά τώρα που είναι η εποχή της φράουλας και μπορείς να τις βρεις φρέσκες προτίμησε τες.
  4. Μέλι: Το μέλι που είναι πλούσιο σε βιταμίνες και είναι ένα από τα φάρμακα της φύσης κάνει και για τον πονοκέφαλο αφού, όπως λένε οι ειδικοί μειώνει τα συμπτώματα αλλά και την έντασή του.
  5. Θαλασσινά: Τα θαλασσινά δεν ενισχύουν μόνο την ερωτική επιθυμία ούτε αυξάνουν μόνο την λίμπιντο. Σε βοηθούν να χαλαρώσεις και πεις αντί στον πονοκέφαλο.