Μπορεί μέχρι τώρα να νομίζεις ότι η διάφανη μεμβράνη είναι ένα προϊόν μπορείς να χρησιμοποιείς μόνο στην κουζίνα σου; Λάθος! Αν έχεις διάφανη μεμβράνη μπορείς να κάνεις πάρα πολλά πράγματα που εμείς τα ξέρουμε και θα σου τα μαρτυρήσουμε!

Τι μπορείς να κάνεις με την διάφανη μεμβράνη;

  1. Διατήρησε τις μπανάνες σου περισσότερο καιρό: Όχι δεν θα τυλίξεις ολόκληρο το φρούτα αλλά μόνο το κοτσάνι με διάφανη μεμβράνη. Αυτό θα δεις ότι θα βοηθήσει τις μπανάνες να διατηρηθούν για περισσότερες ημέρες φρέσκες και θα χαλάσουν πιο δύσκολα.
  2. Διατήρησε τα ράφια σου καθαρά: Αν δεν θες να λερώνονται τα ράφια από τα ντουλάπια σου μπορείς να καλύψεις με μεμβράνη.
  3. Κάνε την βαφή να μην τρέχει: Έβαψες τα μαλλιά σου και αυτή την ώρα που έχεις την βαφή στο κεφάλι σου θες να κάνεις δουλειές. Τύλιξε το κεφάλι σου με διάφανη μεμβράνη και κάνε τις δουλειές σου χωρίς να λερωθείς.
  4. Αφαίρεσε την κόλλα από διάφορες επιφάνειες: Έχει μείνει κόλλα σε διάφορα σημεία και δεν ξέρεις πως να την αφαιρέσεις; Πάρε μια καυτή βρεγμένη πετσέτα. Ακούμπησε την πάνω στο σημείο που είναι η κόλλα και στην συνέχεια βάλε εκεί ένα κομμάτι μεμβράνης. Τρίψε λίγο το σημείο και θα δεις ότι η κόλλα θα μείνει πάνω στην διάφανη μεμβράνη.
  5. Βάψε τους τοίχους σου κάνοντας περίεργα σχέδια: Κόψε ένα κομμάτι μεμβράνης και πίεσε το καλά με το χέρι. Βάψε τον τοίχο σου και πριν στεγνώσει ξύσε με την μεμβράνη τον τοίχο σου.