Για πες μας πλένεις το πρόσωπο σου με σαπούνι; Αφού ανήκεις και εσύ σε αυτήν την κατηγορία γυναικών μπορούμε να σου μιλήσουμε έξω από τα δόντια. Οπότε μπορούμε να σου κοιτώντας σε στα μάτια που είναι τα χειρότερα λάθη που κάνεις όταν πλένεις το πρόσωπο σου με σαπούνι και να σου τονίσουμε ότι αν δεν τα σταματήσεις θα το πληρώσεις μια μέρα.
face-wash2-ipop.gr

Ποια είναι αυτά τα 2 λάθη που κάνεις όταν πλένεις το πρόσωπο σου με σαπούνι;

  1. Βασικό κριτήριο στην αγορά σαπουνιού είναι το άρωμα: Αν όταν αγοράζεις σαπούνι κοιτάζεις μόνο την μυρωδιά και όχι τα συστατικά του σαπουνιού κάνεις μεγάλο λάθος. Θα πρέπει επίσης να ξέρεις ότι τα υγρά σαπούνια περιέχουν πολλές φορές μη-φυσικά, συνθετικά αρώματα τα οποία μπορούν να σου κάνουν κακό. Να ερεθίσουν το δέρμα σου και να σε γεμίσουν εξανθήματα και κοκκινίλες.
    face-wash-ipop.gr
  2. Δεν αφήνεις το σαπούνι στην επιδερμίδα σου να δράσει όσο χρειάζεται για να την καθαρίσει: Βιάζεσαι και νομίζεις πως αν το κάνεις γρήγορα θα είναι το ίδιο αποτελεσματικό. Όχι… σαφώς και όχι! Για να μπορέσουν να αφαιρεθούν όλοι οι ρύποι από την επιδερμίδα και φυσικά για να μειωθεί το σμήγμα έχεις ανάγκη από μασάζ. Βάλε σαπούνι κάνε κυκλικές κινήσεις για τουλάχιστον 1 λεπτό και μετά ξέπλυνε καλά με μπόλικο χλιαρό νερό.