Θες ενυδάτωση και την θες άμεσα! Όπως κατάλαβες πρέπει να πιεις νερό και πρέπει να ξεκινήσεις γρήγορα πριν το σώμα σου αρχίζει να φωνάζει βοήθεια! Έχουμε βρει για εσένα κόλπα που θα σε κάνουν να δεις το νερό σου με άλλο μάτι και να σε βοηθήσουμε να πιεις μεγαλύτερη ποσότητα νερού!

Πώς θα πιεις μεγαλύτερη ποσότητα νερού;

  1. Δώσε γεύση στο νερό σου! Μπορείς να ρίξεις λίγες σταγόνες από λεμόνι, πορτοκάλι ή γκρέιπφρουτ. Εκτός, όμως, από σταγόνες μπορείς να ρίξεις και ένα κομμάτι φρούτου στο ποτήρι σου. Κόψε για παράδειγμα μία φράουλα στη μέση και αμέσως θα αποκτήσεις νερό με γεύση φράουλα.
  2. Φάε καυτερά: Όταν τρως καυτερά φαγητά η διάθεση σου να πιεις νερό αυξάνεται. Πίνεις αυτομάτως μεγαλύτερη ποσότητα νερού και έτσι ενυδατώνεις τον οργανισμό σου.
  3. Βάλε φίλτρο στη βρύση σου: Πολλές φορές ο λόγος που δεν πίνουμε νερό είναι γιατί νομίζουμε πως έχεις άσχημη γεύση. Αν, λοιπόν, και το δικό σου νερό έχει περίεργη γεύση αγόρασε φίλτρο και αμέσως θα δεις πως θα μπορείς να το πεις ευκολότερο.
  4. Όταν βγαίνεις για ποτό συνόδευε το ποτό σου με νερό: ‘Έτσι και δε θα μεθύσεις και θα μπορέσεις να καταναλώσεις μεγαλύτερη ποσότητα νερό. Το νερό σου θα έχεις γεύση και θα είναι πιο εύκολο να μπει στον οργανισμό σου.