Η μυρωδιά του κρεμμυδιού σε κάνει να μην θες να το δεις στα μάτια σου; Μήπως να το ξανασκεφτείς; Αν σου πούμε ότι το κρεμμύδι μπορεί να σου λύσει πολλά προβλήματα σίγουρα θα το δεις με άλλο μάτι και τότε μπορεί να το συμπαθήσεις!
onion-ipop.gr

Ξέρεις τι άλλο μπορεί να κάνει το κρεμμύδι για εσένα;

  1. Διώχνει τα έντομα: Αν αφήσεις ένα μικρό κομμάτι κρεμμύδι στα σημεία που κυκλοφορούν έντονα και μυρμήγκια αυτό θα τα κάνει να εξαφανιστούν.
  2. Θα σε κάνουν να πεις αντίο στην σκουριά: Το κρεμμύδι μπορεί να απορροφήσει την σκουριά από τα μαχαίρια ή και από άλλες επιφάνειες. Πώς; Απλά τρίψε το σημείο με ένα κομμάτι κρεμμύδι και θα το δεις να καθαρίζει με μαγικό τρόπο.
  3. Ανακουφίζει από το κρύωμα: Είσαι κρυωμένος και έχεις δοκιμάσει τα πάντα; Αυτή την φορά γέμισε ένα κατσαρολάκι με νερό, πρόσθεσε κρεμμύδι και πιες το. Μην σου φαίνεται αηδιαστική η γεύση του είναι απλά ιδιαίτερη. Πιες το και θα ανακουφιστείς.
  4. Κάτι σε τσίμπησε; Αν σε τσίμπησε μια μέλισσα ή ακόμα και ένα κουνούπι και έχει πρηστεί βάλε στο σημείο κρεμμύδι. Πίστεψε μας θα σε σώσει.
  5. Μυρίζει καμένο; Αν έκαψες το φαγητό και το σπίτι σου μυρίζει άσχημα αν κόψεις στην μέση ένα κρεμμύδι και το αφήσεις αυτό θα τραβήξει όλες τις μυρωδιές.
  6. Βάψε αυγά: Ο πιο φυσικός τρόπος να βάψεις τα πασχαλινά σου αυτά και να τους κάνεις σχέδια είναι ο εξής. Κλείσε τα μέσα σε φλούδες κρεμμυδιού, τύλιξε τα σε ένα κομμένο παλιό καλσόν και βράσε τα. Όταν τα ξεντύσεις θα δεις ότι είναι βαμμένα και εντυπωσιακά.