Λατρεύεις τα κεριά και έχεις αρκετά σπίτι σου για να διακοσμήσεις τον χώρο σου αλλά και για να του χαρίζει άρωμα. Συμφωνούμε μαζί σου αλλά, είμαστε εδώ για να σου πούμε όσα δεν ξέρεις για το κερί και να σου φανερώσουμε πολλές χρήσεις που αυτό έχει και δεν σου πηγαίνουν καν στο μυαλό.

Ποιες είναι, λοιπόν, οι χρήσεις που έχει το κερί και δεν σου πηγαίνουν καν στο μυαλό;

  1. Ξεκόλλησε με κερί το φερμουάρ σου που έχει κολλήσει: Αν το φερμουάρ σου έχει κολλήσει μπορείς να κάνεις το εξής. Ρίξε επάνω του λίγο κερί και προσπάθησε να το ανοίξεις θα δεις ότι θα τα καταφέρεις.
  2. Έχουν χαλάσει τα κορδόνια σου στην άκρη; Ήρθε η ώρα να τα φτιάξεις και αυτό θα το πετύχεις ρίχνοντας λίγο κερί στα σημεία που έχει φύγει το πλαστικό τελείωμα.
  3. Άναψε κερί αν κλαις την ώρα που καθαρίζεις κρεμμύδια: Αν αντιμετωπίζεις πρόβλημα την ώρα που καθαρίζεις κρεμμύδια και από τα μάτια σου τρέχουν δάκρυα μπορείς να κάνεις το εξής. Άναψε εκείνη την στιγμή ένα κερί και κοίταξε τι θα συμβεί. Ο καπνός του κεριού θα πάρει μακριά τις καυτερές αναθυμιάσεις που βγαίνουν από το κρεμμύδι και έτσι θα σταματήσεις πια να κλαις.
  4. Κάνε τις πόρτες σας να μην τρίζουν: Αν οι πόρτες σου έχουν πρόβλημα στους μεντεσέδες και τρίζουν σου έχουμε λύση. Μπορείς να περάσεις τα σημεία που τρίζουν με το λιωμένο κερί να θα δεις ότι το πρόβλημά τους θα λυθεί.