Τι είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρείς σ έναν άνδρα; Τι κάνει έναν άνδρα καυτό; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που ψάχνει μία γυναίκα σ έναν άνδρα; Ερωτήσεις που αν είχες τη δυνατότητα να κρυφακούσεις γυναικείες συζητήσεις σίγουρα θα άκουγες να προσπαθούν να λάβουν κάποια απάντηση.

Και μπορεί όταν είσαι μικρότερη σε ηλικία να ψάχνεις έναν άνδρα ο οποίος είναι ψηλός, καστανός, με πλάτες και το πηγούνι του George Clooney, τώρα που μεγάλωσες όμως κατάλαβες πως η εμφάνιση δεν είναι το ζητούμενο! Γιατί ας είμαστε ειλικρινής μεταξύ μας, τι να τον κάνεις τον ψηλό μελαχρινό με τα μούσια σε 10 χρόνια που θα έχει συρρικνωθεί, θα του έχουν πέσει τα μαλλιά και όσα έχουν μείνει θα έχουν ασπρίσει;  Αυτό που κάνει, λοιπόν, έναν άνδρα καυτό είναι ο χαρακτήρας του, η συμπεριφορά του απέναντι στο γυναικείο φύλο και ο τρόπος σκέψης του.

Οι γυναίκες, λοιπόν, του ipop μετά από πολύωρες συζητήσεις καταλήξαμε πως υπάρχουν 10 χαρακτηριστικά που ολοκληρώνουν την εικόνα για τον απόλυτα καυτό άνδρα!

Δύναμη

Δεν εννοούμε να είναι μία μικρογραφία του Άρνολντ και τα μπράτσα του να είναι έτοιμα να εκραγούν, αλλά  να έχει εσωτερικό σθένος, να ξέρει ποιος είναι και τι θέλει. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από έναν άνθρωπο ο οποίος είναι γειωμένος, ο οποίος μπορεί να χειραγωγήσει τις παρορμήσεις του και το θυμό του, χωρίς ίχνος αλαζονείας και να μην νιώθει ότι έχει να αποδείξει κάτι.

Ευάλωτος

Ένας άνδρας δεν μπορεί να είναι δυνατός αν δεν έχει ανακαλύψει την ευάλωτη πλευρά του. Ο ιδανικός –καυτός- άνδρας θα πρέπει να είναι σε θέση να σου πει τι θέλει, τι τον φοβίζει, πως αισθάνεται, τι είναι αυτό που  τον άλλαξε μέσα σου και αυτό που μπορεί να τον κάνει να λυγίσει.

Ακεραιότητα

Αυτό το συστατικό ξεχωρίζει τα αγόρια από τους άντρες. Ενώ μπορεί να σε θαμπώσει στην αρχή, με ψέματα και φτηνά τεχνάσματα για προσωπικό όφελος στην πορεία όλα αυτά θα ξεκαθαριστούν. Δεν υπάρχει τίποτα το ελκυστικό για έναν άνθρωπο που προσποιείται ότι είναι κάτι που δεν είναι, ο οποίος στερείται το βάθος των συναισθημάτων και ο οποίος δεν ενδιαφέρεται για το πόσο μπορεί να πληγώσει μία γυναίκα.

Έξυπνος

Και τι ζητάμε τέλος πάντων οι γυναίκες; Έναν άνδρανα μπορεί να παίξει με το μυαλό μας! Να μας κάνει να τον ερωτευτούμε με αυτά που έχει να μας πει και όχι να μας δείξει! Ένα όμορφο μυαλό είναι σέξι, πάρτο απόφαση!

Χιούμορ

Είναι σχεδόν αδιανόητο να συνυπάρξουμε οι γυναίκες με έναν άνδρα που δεν έχει χιούμορ. Αν ο άλλος δεν μπορεί να μας κάνει να γελάμε δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε μαζί του, γιατί όπως και να το κάνεις η εξωτερική εμφάνιση και ο έρωτας κάποια στιγμή θα φύγουν και τότε θα θέλεις κάποιον ο οποίος μπορεί να σε κάνει να χαμογελάσεις!

Γενναιόδωρος

Δεν ανακαλύπτουμε την Αμερική όταν λέμε πως ο τσιγγούνης ο άνδρας είναι ντεκαβλέ. Γιατί αν είναι τσιγγούνης στο θέμα των χρημάτων θα είναι τσιγγούνης και σε όλα τα υπόλοιπα θέματα.

Συντροφικότητα

Το να προσπαθεί ο σύντροφος σου να σε χειραγωγήσει, να δείξει ότι έχει το πάνω χέρι και να σε μειώνει είναι το λιγότερο εξευτελιστικό. Ο απόλυτος άνδρας είναι αυτός που ενδιαφέρεται για τον άνθρωπο που έχει δίπλα του  και νιώθει ίσος με εκείνον, νιώθει την ανάγκη να περπατάει μαζί του και όχι ένα βήμα μπροστά.

Σεξουαλική αυτοπεποίθηση

Η πραγματική σεξουαλική αυτοπεποίθηση δεν έχει καμία σχέση με το μέγεθος, τις στάσεις και τη διάρκεια. Είναι η μοναδική ικανότητα να αντιλαμβάνεται τις ανάγκες του συντρόφου του, τα θέλω του χωρίς να υπάρχει καθοδήγηση και χωρίς να νιώθει την ανάγκη να αποδείξει ότι είναι καλύτερος από τον πρωταγωνιστή της τσόντας που παρακολουθούσε προχθές!

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά δεν είναι αντικειμενικά, είναι υποκειμενικά, οπότε μπορεί και να υπάρχουν διαφορετικέ απόψεις…