Όλες θέλουμε να μπορούμε να βγούμε έξω οποιαδήποτε στιγμή χωρίς να χρειάζεται να βαφτούμε. Πολλές από εμάς, μάλιστα, δεν θέλουμε να βαφόμαστε καθόλου, παρά μόνο σε κάποια ειδική περίσταση. Δες εδώ, όμως, μερικές χρήσιμες συμβουλές για να μπορείς να βγεις έξω χωρίς καθόλου make up.

Πολλές διάσημες star δείχνουν πως μπορείς να βγεις έξω χωρίς καθόλου make up και να δείχνεις το ίδιο όμορφη με το να είχες φορέσει make up. Οι Alicia Keys, Busy Philipps και Jennifer Garner δείχνουν πως.

Ακόμη και οι bloggers ομορφιάς και οι διάσημες stars, φαίνεται ολοένα και περισσότερο να υιοθετούν πιο απλές εμφανίσεις χωρίς make up. Η Alicia Keys έχει ακολουθήσει αυτό το παράδειγμα. Η Jennifer Garner περπάτησε στο κόκκινο χαλί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Telluride χωρίς μακιγιάζ. Η Gwyneth Paltrow δημοσίευσε selfie χωρίς μακιγιάζ για τα 44α γενέθλιά της. Η Kim Kardashian παρακολούθησε την επίδειξη μόδας Balenciaga με καθόλου make up.

H Leslie Munsell, make up artsist, λέει πόσο της αρέσει η κίνηση αυτή των διάσημων καλλιτεχνών, οι οποίες δίνουν το παράδειγμα στις υπόλοιπες γυναίκες, να βγαίνουν έξω ελεύθερες χωρίς να τις ενδιαφέρει αν θα φοράνε make up, ή να ανησυχούν για το αν δείχνουν όμορφες. Έτσι, θα νιώθεις πιο φρέσκια αν βγαίνεις έξω χωρίς make up, για αυτό ακολούθησε τα πρότυπα αυτά.

Τι συμβουλές δίνει η make up artist Munsell;

Θα πρέπει να εστιάσουμε στρατηγικά στην ενυδάτωση του δέρματος μας, τον καλλωπισμό των φρυδιών μας, και την περιποίηση των μαλλιών μας. Είναι πολύ σημαντική η βιταμίνη C, η οποία θα βοηθήσει το δέρμα να διατηρηθεί, κάνοντάς σας να δείχνετε νεότερες και πιο φωτεινές, και θα σας δώσει λάμψη και τόνωση. Η χρήση μιας ενυδατικής κρέμας θα αφήσει μια δροσερή αίσθηση στο πρόσωπό σας

Διαβάστε επίσης:

Τα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιεί η Alicia Keys ακόμα κι αν είπε «όχι» στο make up