Όταν είσαι φοιτήτρια περνάς τις περισσότερες ώρες σου εκτός σπιτιού, σε μαθήματα και καφέδες. Είναι η περίοδος της ζωής σου που οι βραδινές σου έξοδοι φθάνουν στο απόγειό τους κι ενώ δεν είναι ότι έχεις βαρύ πρόγραμμα πέραν των μαθημάτων, ο χρόνος που σου απομένει τελικά για τον εαυτό σου καθημερινά είναι ελάχιστος.

Eπειδή όμως δεν πρέπει να παραμελείς τον εαυτό σου ακόμα και σ’ αυτή την φάση της ζωής σου, τα παρακάτω beauty tips απευθύνονται αποκλειστικά σε σένα φίλη φοιτήτρια.

Φτιάξε νεσεσέρ με τα απαραίτητα

Γιατί να κάθεσαι κάθε πρωί να ψάχνεις που έχεις βάλει μεικ απ, πούδρα, ρουζ, μολύβι; Φτιάξε ένα μικρό νεσεσέρ με τα απαραίτητα, τα προϊόντα μακιγιάζ δηλαδή που χρησιμοποιείς καθημερινά.

Μην ξεχνάς να ξεβάφεσαι

Μπορεί να σου ακουστεί κλισέ, είναι όμως η αλήθεια. Ό,τι κάνεις σ΄αυτή την ηλικία, θα έχει συνέπειες στο δέρμα σου μακροπρόθεσμα. Γι’ αυτό μην ξεχνάς στο τέλος κάθε ημέρας να αφαιρείς το μακιγιάζ σου και να προσθέτεις ενυδατική κρέμα για νεανικές επιδερμίδες.

Μην μοιράζεσαι τα προϊόντα make up σου

Μπορεί να είσαι κάθε μέρα με τις φίλες σου και να νιώθεις ένα μαζί τους, όμως, σε κάποια θέματα πρέπει να δώσεις την απαραίτητη προσοχή. Μην μοιράζεσαι μαζί τους προϊόντα μακιγιάζ όπως είναι τα μολύβια χειλιών και ματιών γιατί τα μικρόβια καραδοκούν.