Πόσες φορές τον χρόνο ξεκινάς νέα δίαιτα; Βλέπεις ότι στα αλήθεια σε βοηθάει; Εμείς πιστεύουμε ότι το χάσιμο του βάρους δεν χρειάζεται να είναι μια περίπλοκη κι επίπονη διαδικασία. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χτίσεις μερικές απλές συνήθειες που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αν δεν σου αρέσει η γυμναστική σου έχουμε καλά νέα

Έρευνα από Πανεπιστήμιο της Δανίας διαπιστώνει ότι δεν χρειάζεται πολλή γυμναστική για να δεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι μισή ώρα προπόνησης σε βοηθάει να χάσεις 25% περισσότερο βάρος απ’ ό,τι μια ώρα γυμναστικής.

Μην βιάζεσαι όταν τρως

Μπορεί οι ρυθμοί της ζωής σου να είναι γρήγοροι, όμως, δεν ισχύει το ίδιο και για την ώρα φαγητού. Εκεί πρέπει να είσαι προσεκτικός και να τρως αργά. Είναι γνωστό ότι το να τρως γρήγορα σε παχαίνει, γιατί συνεχίζεις να το κάνεις;

άγχος και φαγητό

Μην βάζεις το καλοριφέρ στο φουλ

Όσο περίεργο και να σου φανεί το να κρυώνεις λίγο δεν είναι κακό! Ίσα ίσα μπορεί να σε βοηθήσει να χάσεις κιλά. Όταν το σπίτι σου είναι πάντα ζεστό, τότε το σώμα σου δεν χρησιμοποιεί ενέργεια για να προσαρμοστεί, έτσι δεν καις καθόλου θερμίδες.

Νερό, νερό, νερό

Το νερό είναι απ’ τους μεγαλύτερους συμμάχους σου, πότε θα το καταλάβεις; Έρευνες έχουν δείξει ότι η κατανάλωση δύο ποτηριών νερού πριν από κάθε γεύμα είναι ό,τι πρέπει εάν θέλεις να χάσεις βάρος!

μεγαλύτερη ποσότητα νερού