Οκ, δεν περίμενες να το ακούσεις από εμάς για να πεισθείς. Γνωρίζεις πολύ καλά πως η αποτρίχωση με κερί στο μπικίνι είναι σαφώς μια αρκετά επίπονη διαδικασία. Βέβαια, η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πράγματα τα οποία αν τα κάνεις θα σε βοηθήσουν πολύ και η ζωή σου θα γίνει ευκολότερη.

Μικρά tips για να μην υποφέρεις όταν κάνεις αποτρίχωση με κερί στο μπικίνι:

  • Άσε το μυαλό σου να ταξιδέψει: Αν σκέφτεσαι πιο ευχάριστα πράγματα και το μυαλό σου δεν θα είναι κολλημένο στη διαδικασία της αποτρίχωση. Τότε θα πονέσεις λιγότερο. Το μυστικό, λοιπόν, είναι να απομονώσεις τις σκέψεις σου και να τις αντικαταστήσεις με πολύ πιο ευχάριστες.
    apotrixvsh-ipop.gr
  • Όσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα: Όσο πιο γρήγορα γίνεται η διαδικασία της αποτρίχωσης τόσο πιο λίγα είναι τα προβλήματα και φυσικά ο πόνος. Όχι μόνο δεν προλαβαίνεις να συνειδητοποιήσεις τον πόνο, αλλά ούτε καν να τον νιώσεις.
  • Διάλεξε κάποιον ειδικό: Μην εμπιστεύεσαι όποιον και όποιον για να σου κάνει αποτρίχωση με κερί στο μπικίνι. Η περιοχή είναι πολύ ευαίσθητη για να εμπιστευτείς την κατάσταση της. Προτίμησε να επισκεφτείς μια ειδικό που γνωρίζει φυσικά περισσότερα από εσένα.