Τα κλικ που θα κάνει η φωτογραφική σου μηχανή το καλοκαίρι θα είναι χιλιάδες. Το θέμα σου, όμως, δεν είναι αυτό. Πόσες από τις φωτογραφίες σου θα είναι τόσο καλές ώστε να τις ανεβάσεις στα social media και να τις θαυμάσουν οι φίλοι σου; Μην αγχώνεσαι! Εμείς είμαστε εδώ και θα σου αποκαλύψουμε όσα πρέπει να κάνεις για να βγαίνεις μοντέλο στις φωτογραφίες.

Τι να κάνεις για να βγαίνεις πιο εντυπωσιακή στις φωτογραφίες;

  • Επέλεξε τον κατάλληλο φωτισμό: Θα έχεις παρατηρήσει πως αναλόγως με το φωτισμό του χώρου βγαίνεις πιο όμορφη ή πιο άσχημη στις φωτογραφίες. Έχεις δίκιο, οπότε δώσε ιδιαίτερη προσοχή.
  • Βρες τη σωστή πλευρά: Η μια από τις δύο πλευρές του προσώπου φαίνεται καλύτερη. Κοιτάξου, λοιπόν, στον καθρέφτη και αποφάσισε ποια είναι αυτή για εσένα.
  • Προσοχή στον τρόπο που κάθεσαι: Για να φαίνεται πιο ψηλή και αδύνατη κάτι το οποίο σαφώς επιθυμείς πρέπει να στέκεσαι αναλόγως μπροστά στον φακό. Τεντώσου. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Τα άκρα σου θα δείχνουν πιο αδύνατα και πιο μακριά. Προσοχή, όμως, μην το παρακάνεις γιατί θα φαίνεσαι τελείως στημένη.