Η θερμοκρασία βαράει κόκκινα και εσύ μόλις μπαίνεις στο αυτοκίνητο, υποφέρεις. Κατανοούμε τα όσα βιώνεις γι΄αυτό πρέπει να βρούμε λύσεις. Σκεφτήκαμε, λοιπόν, όλα όσα μπορείς να κάνεις για να μην υποφέρεις μόλις μπαίνεις στο αυτοκίνητο και σου τα παρουσιάζουμε.

Αφού φυσικά κάνεις όλα όσα θα διαβάσεις παρακάτω περιμένουμε να επικοινωνήσεις μαζί μας και να μας πεις τα σχόλια σου.

Τι να κάνεις για μην υποφέρεις όταν μπαίνεις στο αυτοκίνητο τις καυτές μέρες του καλοκαιριού;

  1. Διάλεξε ένα μέρος σκιερό: Σε καμιά των περιπτώσεων μην αφήσεις το αυτοκίνητο σου όπου βρεις. Πρέπει να επιλέξεις ένα μέρος με σκιά για να το τοποθετήσεις. Πίστεψε μας είναι προτιμότερο να κάνεις λίγη ώρα παραπάνω για το παρκάρισμα σου παρά να μην αντέχεις τη ζέστη όταν μπεις και βάλεις μπροστά για να φύγεις.
  2. Χρησιμοποίησε ειδικά προστατευτικά: Στο εμπόριο θα βρεις ειδικά προστατευτικά για το αυτοκίνητο τα οποία μπαίνουν στα τζάμια και δεν επιτρέπουν στον ήλιο να «κάψει» το όχημα σου.
  3. Άνοιξε τα πάντα: Μόλις πας στο αυτοκίνητο σου και φυσικά πριν ξεκινήσεις, βάλε μπροστά την μηχανή του και άνοιξε το κλιματιστικό στο φουλ. Παράλληλα, βέβαια, άνοιξε και τα παράθυρα και περίμενε τουλάχιστον πέντε λεπτά. Στη συνέχεια, κλείσε τα παράθυρα και ξεκίνα τη βόλτα σου.
photo:autoservicecosts.com,jaguarorlando.net