Συνήθως το φαγητό είναι η πρώτη κίνηση απελπισίας για το άγχος. Απέβαλε το άγχος της δουλειάς χωρίς να το ρίξεις στο φαγητό και με το σωστό τρόπο.

Έχεις ακούσει τα πάντα από το αφεντικό σου, είσαι πιεσμένος και υπερβολικά κουρασμένος. Το άγχος σου είναι τεράστιο και το πρώτο πράγμα, που θα σκεφτείς είναι φας. Αυτό είναι μεγάλο λάθος και δεν πρέπει να πέσεις στην παγίδα του διαβολικού γυράδικου. Σου έχουμε μερικές προτάσεις για το τι μπορείς να κάνεις, έτσι ώστε να ξεχαστείς και να μην χρειαστεί να τρως, λόγω άγχους.

Να σημειωθεί, πως σ’όλα τα παρακάτω ο συντάκτης του ipop Λεωνίδας Πέπλης αποτελεί εξαίρεση. Πρέπει να τα αποφεύγει και να τρώει, μπας και πάρει δύο με τρία κιλά.

Πήγαινε για περπάτημα

Μετά τη δουλειά πήγαινε για περπάτημα, για να ξεχαστείς και να χαλαρώσεις. Σου δίνει χρόνο να σκεφτείς καθαρά και με απόλυτη ηρεμία όλα όσα σε αγχώνουν.

Αν φας, φάε σιωπηλά

Αν τρως σιωπηλά και δεν φλυαρείς για τα θέματα, τα οποία σε ενοχλούν, τότε έχεις περισσότερες πιθανότητες να καταλάβεις πότε έχεις χορτάσει, λόγω πείνας. Αν όχι θα συνεχίσεις να τρως λαίμαργα.