Λόγω ηλικίας ή απλά και μόνο λόγο της καθημερινής σου έκθεσης στον ήλιο, απέκτησες πανάδες σε πρόσωπο και χέρια. Έχεις αγχωθεί πολύ, δεν ξέρεις αν άρχισες να μεγαλώνεις απότομα ή αν ο ήλιος σου έδειξε τον κακό του χαρακτήρα. Είσαι έτοιμη να ανοίξεις την πόρτα από το Δαφνί και να τους πεις κρατήστε με  μέχρι να φύγουν ή να κλειστείς στο σπίτι και να μην ξανά βγεις ποτέ. Τόσα χρόνια το μεγάλο σου ατού ήταν η λαμπερή σου επιδερμίδα και τώρα που βλέπεις τις πανάδες να χαμογελούν, θες να πεθάνεις.

Γιατί απελπίζεσαι τόσο;  Συμπεριφέρεσαι σαν να έγινε η καταστροφή του κόσμου χωρίς βέβαια να το θες, αλλά πιστεψέ μας δεν έχεις και τόσο ουσιαστικό λόγο να το κάνεις.

Οι πανάδες δεν κάνουν διακρίσεις σε ανοιχτόχρωμες και σκουρόχρωμες επιδερμίδες. Εμφανίζονται παντού και δημιουργούν μεγάλο πρόβλημα στην όψη του δέρματός σου αναγκάζοντας σε να βάζεις καθημερινά μέικ- απ αλλά εκτός από τα σκευάσματα του εμπορίου, υπάρχει και φυσικός τρόπος να τους πείς άντιο.

Πως όμως θα απαλλαγείς από τις πανάδες ;

  • Το πιο γνωστό τρικ είναι να τρίψεις λεμόνι στα εμφανή σου σημάδια και να τα δεις να αλλοιώνονται .
  • Εάν στο λεμόνι βάλεις και λίγο χυμό φρέσκιας ντομάτας, το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα καλύτερο.
  • Ένας δραστικός τρόπος αλλά με άσχημη μυρωδιά είναι να εφαρμόσεις τοπικά ξηρό κρεμμύδι τριμμένο, βέβαια ξέρουμε ότι μετά θα πλυθείς τουλάχιστον 20 φορές μέχρι να φύγει αυτή η απαίσια οσμή, αλλά θα έχεις ορατά αποτελέσματα.
  • Οι φλούδες από φρέσκα φρούτα όλων των ειδών, εκτός από το να διώξουν τις πανάδες  θα αναζωογονήσουν και θα θρέψουν την επιδερμίδα σου χαρίζοντας της, λάμψη.
Συνταγή μάσκας για πανάδες !

Ανακάτεψε κόκκους κίτρινης μουστάρδας, με γάλα και λίγο γιαούρτι και τοποθέτησε την μάσκα σε όλο το πρόσωπο.

Συμβουλή !

Αν το πρόβλημα είναι μόνο στο μυαλό σου και έχεις απλά λίγες έξτρα φακιδούλες, σταμάτα να είσαι υπερβολική, θεωρείται πολύ σέξι!