Ένα ιδανικό βάψιμο έχει ως στόχο να κρύβει τις ατέλειες και να τονίσει τα όμορφα χαρακτηριστικά σου. Ένα από τα βασικά εργαλεία για να επιτευχθεί αυτό είναι το Concealer. Ωστόσο, υπάρχουν τόσα πολλά είδη και τόσες διαφορετικές χρήσεις. Ποια είναι η καλύτερη επιλογή σε κάθε περίπτωση;

Μεγαλύτερη διάρκεια

Το υγρό Concealer εφαρμόζεται γρήγορα και εύκολα. Βοηθάει στην κάλυψη κόκκινων σημαδιών και μαύρων κύκλων και διαρκεί πάνω από 15 ώρες. Επίσης περιέχει βιταμίνες όπως η βιταμίνη E που βοηθούν στην ανάπλαση του δέρματος.

Concealer

Επαγγελματικό αποτέλεσμα

Αν θες να καλύψεις λεπτομέρειες και έντονα σημάδια τότε επέλεξε το μαρκαδοράκι. Η εφαρμογή γίνεται με ακρίβεια και η δυνατότητα κάλυψης είναι υψηλή. Επίσης χρησιμοποιείται ως βάση για την σκιά.

Concealer

Η ευκολότερη εφαρμογή

Αν στόχος είναι μόνο η κάλυψη των μαύρων κύκλων τότε επέλεξε ένα Concealer με πινέλο. Το αποτέλεσμα θα είναι ομοιόμορφο και γρήγορο.
Concealer

 Διορθώσεις στα χρώματα

Ένα Concealer αρκετά στερεό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε σημείο του προσώπου και να επιφέρει θεαματικά αποτελέσματα.

Concealer

Για γενική χρήση

Η σωστότερη επιλογή ενός προϊόντος, που θα εφαρμοστεί σε όλο το πρόσωπο ως βάση του μακιγιάζ, είναι να έχει κρεμώδη υφή και να περιέχει μικρό ποσότητα χρωστικής.

Concealer
Φυσικό αποτέλεσμα

Το ιδανικό Concealer για αυτό τη δουλειά είναι εκείνο που διαθέτει ένα λεπτό πινελάκι στην άκρη του.

Concealer

Σταθεροποίηση του μακιγιάζ

Για να επιτευχθεί αυτό χρησιμοποιούμε Concealer σε πούδρα. Βοηθάει ώστε να χρώματα να είναι πιο φυσικά. Συνήθως κατά το μακιγιάζ χρησιμοποιούνται δύο τόνοι.

Concealer

Photo: Getty Images