Ξέρουμε ότι έχεις βάλει στόχο να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά μέχρι το καλοκαίρι. Έτσι, βέβαια έλεγες και πέρυσι αλλά δεν τα κατάφερες φέτος, όμως, είναι αλλιώς, θα το κάνεις ακόμα και αν χρειαστεί να θυσιάσεις τα πάντα. Εμείς, θα σε βοηθήσουμε γι΄αυτό θα σου πούμε ποιες είναι αυτές οι τροφές που θα πρέπει να ξεχάσεις.

Ποιες είναι, λοιπόν, οι τροφές που πρέπει να ξεχάσεις αν θες να έχεις επίπεδη κοιλιά;

  1.  Τα αναψυκτικά και γενικότερα ότι έχει ανθρακικό: Δεν σου το λέμε μόνο επειδή τα αναψυκτικά περιέχουν ζάχαρη αλλά γιατί περιέχουν αυξημένη ποσότητα ανθρακικού που κάνει την κοιλιά σου να πρήζεται και να φαίνεται μεγαλύτερη απ΄ ότι είναι.
  2.  Τηγανητές πατάτες: Έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ τονίζει ότι τα άτομα που τρώνε συστηματικά τηγανητές πατάτες παίρνουν λόγω της συνήθειάς τους αυτής πάνω από 1,5 κιλό ανά περίπου 4 χρόνια και συγκεκριμένα αυτά τα κιλά συσσωρεύονται στην περιοχή της κοιλιάς.
    potato-ipop.gr
  3.  Έτοιμοι χυμοί φρούτων: Νομίζεις ότι οι χυμοί είναι αθώοι; Κάνεις μεγάλο λάθος! Περιέχουν μεγάλη ποσότητα ζάχαρης και αυτή συμβάλει στην ανάπτυξη και την συσσώρευση του λίπους γύρω από την κοιλιά.
    orange-juice-ipop.gr
  4. Πίτσες: Οι πίτσες έχουν μεγάλη ποσότητα κορεσμένων λιπαρών και έτσι πρέπει να τις προσέχεις ιδιαιτέρως. Μπορεί να τις λατρεύεις αλλά, εμείς σου συνιστούμε να τις ξεχάσεις.
    pizza-ipop.gr