Μετά από τα πολλά κιλά που χάνεις και παίρνεις συχνά αλλά και μετά από τις εγκυμοσύνες σου είναι τελείως φυσιολογικό να έχεις ραγάδες. Αυτές οι ραγάδες, όπως τις ονομάζουν είναι οι χρωματιστές γραμμές στην επιφάνεια του δέρματος που μας ταλαιπωρούν ακόμα περισσότερο και από την κυτταρίτιδα.

Αν, λοιπόν, και ο δικός σου εφιάλτης είναι οι ραγάδες θα σε βοηθήσουμε να απαλλαγείς ή έστω να τις μειώσεις κατά πολύ, ανοίγοντας τα ντουλάπια σου και χρησιμοποιώντας κάποια πράγματα που έχεις μέσα σε αυτά.

Τι θα χρειαστείς για να φτιάξεις αυτό το μαγικό έλαιο για τις ραγάδες;

  • Ελαιόλαδο
  • Ξύδι
  • Αμυγδαλέλαιο

Πώς να φτιάξεις αυτό το μαγικό έλαιο για τις ραγάδες που έχεις;

  1. Βάλε ίση ποσότητα από τα τρία υλικά που σου είπαμε να ψάξεις στα ντουλάπια σου. Τώρα ήρθε η ώρα να τα ζεστάνεις αυτά τα τρία υλικά μέσα σε ένα μικρό κατσαρολάκι.
  2. Αφού τα ζεστάνεις ήρθε η ώρα να κάνεις μασάζ στα σημεία που το πρόβλημά σου είναι εμφανής. Το μασάζ αυτό θα βοηθήσει να απορροφηθεί αυτό έλαιο έφτιαξες μόνος σου και που θα σου κάνει μεγάλο καλό.
  3. Πέσε για ύπνο χωρίς να ξεπλύνεις το έλαιο αυτό που εξαφανίζει τις ραγάδες και θα δεις σε μικρό χρονικό διάστημα διαφορά στην όψη του σώματος σου.