Τα χρόνια περνούν και τα σημάδια τους γίνονται εμφανή σε πολλά σημεία του σώματος σου και ειδικά στο πρόσωπό σου και στην περιοχή του λαιμού σου. Αυτή την φορά, λοιπόν, θα εστιάσουμε στην περιοχή του λαιμού σου και θα σου πούμε όλα όσα πρέπει να κάνεις αν θες να μην προδίδει την ηλικία σου.

Για να αποφύγεις, λοιπόν, την χαλάρωση και γενικότερα τις αντιαισθητικές ρυτίδες στην περιοχή του λαιμού πρέπει εκτός από τις κρέμες που βάζεις να πάρεις και κάποια άλλα προληπτικά μέτρα που εμείς θα σου αποκαλύψουμε.

Όλα όσα πρέπει να κάνεις αν θες η περιοχή του λαιμού σου να δείχνει νεανική

  1. Κρύψε την περιοχή από το αδιάκριτο βλέμμα του ήλιου: Καλό θα ήταν αν βγαίνεις στον ήλιο να καλύπτεις την συγκεκριμένη περιοχή και φυσικά να βάζεις πάντα αντηλιακό. Σε αυτό το σημείο το δέρμα είναι πιο λεπτό και ευαίσθητο.
  2. Για σένα νοιάσου και γυμνάσου: Η άσκηση μπορεί να γυμνάσει ακόμα και την περιοχή του λαιμού σου οπότε μην αμελείς την γυμναστική και ένταξε την στην ζωή σου.
    woman-ipop.gr
  3. Πρόσεχε την στάση του σώματος σου: Όταν καμπουριάζεις ή όταν δεν στέκεσαι σωστά τα κύτταρα του δέρματος πιέζονται και δημιουργούνται ρυτίδες. Πρέπει, λοιπόν, πάντα να έχεις το νου σου και να διατηρείς την στάση του σώματός σου σωστή. Το κεφάλι σου πρέπει να είναι πάντα σε ευθεία στάση και το πηγούνι σου ψηλά.
  4. Μην νευριάζεις: Όταν νευριάζουμε οι αδένες και το δέρμα της περιοχής σφίγγει απότομα και μετά χαλαρώνει το ίδιο απότομα. Οι έντονες αλλαγές κάνουν κακό στο δέρμα σου και δημιουργούν ρυτίδες όχι μόνο στο πρόσωπό σου αλλά και στην περιοχή του λαιμού σου.
    nervous-ipop.gr