Αν έχεις τατουάζ και ετοιμάζεσαι να βγεις στον ήλιο… Διάβασε προσεκτικά

LIKE US ON FACEBOOK

Αποκλείεται να μην έχεις τατουάζ εκτός και αν ανήκεις στο 15% του συνόλου που δεν έχει βάλει καθόλου μελάνι στο σώμα του. Αν τελικά δεν έχεις εσύ δεν χρειάζεται να διαβάσεις το άρθρο, αν πάλι έχεις, ξεκίνα να κρατάς σημειώσεις γιατί θα σου χρειαστούν.

Πρέπει να γνωρίζεις ότι η υπεριώδης ακτινοβολία του ήλιου είναι εξαιρετικά βλαβερή για το δέρμα και επιδρά πολλές φορές στα σημεία που υπάρχουν τατουάζ με αποτέλεσμα να τα ξεθωριάζει.

  • Αν, λοιπόν, έχεις τατουάζ και θες όταν περάσει το καλοκαίρι να είναι το ίδιο όμορφο με τώρα πρέπει να φοράς πάντα μα πάντα αντηλιακό.Καλό θα ήταν μάλιστα το αντηλιακό που θα επιλέξεις αν έχεις τατουάζ να έχει δείκτη προστασίας τουλάχιστον SPF 30 και φυσικά να είναι αδιάβροχο αν έχεις σκοπό να πας θάλασσα.
  • Κάλυψε το με ρούχα: Καλό θα ήταν να μην αφήνεις εκτεθειμένη την περιοχή που έχεις τατουάζ. Αν είναι εύκολο φόρεσε έστω κάτι ελαφρύ από πάνω και έτσι δεν θα ξεθωριάσει.
Σημείωση!

Αν είσαι από τα άτομα που τίμησαν την θάλασσα από τώρα και ήδη μπήκες για την πρώτη σου βουτιά  ή αν σκέφτεσαι να μπεις στην θάλασσα άμεσα, μην ξεχάσεις κάτι πολύ βασικό. Κάθε φορά που το κάνεις, να ξεπλένεις το τατουάζ με αρκετό νερό και αν εφικτό και σαπούνι.

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved