Αυτό το Σαββατοκύριακο που έρχεται δεν δουλεύεις και έτσι αποφάσισες να βγεις και να ξεσαλώσεις. Ακόμα και αν βρίσκεσαι μέσα στην καρδιά του χειμώνα εσύ θες να έχεις εντυπωσιακά χείλη που θα τραβήξουν τα βλέμματα όσων σε κοιτούν αφού είναι απόκριες και επέλεξες να φορέσεις μια μάσκα που θα καλύπτει τα μάτια σου και θα αφήνει εκτεθειμένα τα χείλη σου.
lip-ipop.gr

Για να ζήσεις, λοιπόν, μια μαγική βραδιά και να έχεις φυσικά εντυπωσιακά χείλη εμείς βρήκαμε όλα όσα πρέπει να κάνεις και σου τα παρουσιάζουμε.

Τι μπορείς να κάνεις αν θες να αποκτήσεις εντυπωσιακά χείλη;

Ξεκινάμε από τα απλά. Πήγαινε μια βόλτα στην κουζίνα σου, άνοιξε τα ντουλάπια και φτιάξε το δικό σου peeling, μην επαναπαυτείς, όμως, γιατί έχουμε και συνέχεια.
lips-ipop.gr

Για να φτιάξεις το peeling που θα σου χαρίσει εντυπωσιακά χείλη θα χρειαστείς:

  • Μια κουταλιά χοντρό αλάτι
  • Μισή κουταλιά μέλι
  • Μισή κουταλιά αμυγδαλέλαιο
  1. Κάνε μία μείξη από αυτά τα υλικά και βάλε το προϊόν που θα φτιάξεις στα χείλη σου.
  2. Εφάρμοσε το με απαλές κυκλικές πάντα κινήσεις και δίωξε έτσι μακριά τα περιττά νεκρά κύτταρα.
  3. Ξέπλυνε με κρύο νερό και τώρα ήρθε η ώρα να βαφτείς.
Σημείωση!

Το αλάτι έχει αντιβακτηριαδιακές ιδιότητας και θα βοηθήσει τα χείλη σου να ενυδατωθούν. Λόγω της αλμυρής του γεύσης θα κάνει επίσης τα χείλη σου να φουσκώσουν και να φαίνονται πιο ζουμερά και σαρκώδη.

 

lip-ipop.gr

Πριν βάλεις, λοιπόν, το κραγιόν σου βάλε λίγο βαζελίνη στα χείλη σου. Έτσι, θα κάνεις τα χείλη σου να είναι πιο λαμπερά και το κραγιόν θα φαίνεται πιο γυαλιστερό. Ακόμα και αν είναι ματ δεν θα ξεράνει τα χείλη σου και δεν θα δημιουργούν οι ανεπιθύμητες ρωγμές που τα κάνει να φαίνονται αποκρουστικά αφού περάσει αρκετή ώρα από την εφαρμογή του.