Θες να έχεις λιγότερες ρυτίδες και να μοιάζεις πάντα νεότερη από την πραγματική σου ηλικία; Όλα πρέπει να ξέρεις ότι είναι στο χέρι και εξαρτιούνται από τις συνήθειες που έχεις οπότε εμείς θα σου μιλήσουμε για όλα όσα πρέπει να κάνεις.
face-ipop.gr

Τι κάνεις αν θες να έχεις λιγότερες ρυτίδες;

  1. Μην έχεις έντονες εκφράσεις: Οι έντονες εκφράσεις που παίρνει μερικές φορές το πρόσωπο μας φθείρουν την σύνθεση του και δημιουργούν βαθιές ρυτίδες τις λεγόμενες ρυτίδες έκφρασης. Αν θες, λοιπόν, να έχεις λιγότερες ρυτίδες πρόσεχε τις εκφράσεις σου και θα δεις ότι το πρόσωπό σου θα διατηρηθεί σφριγηλό και νεανικό για περισσότερο χρόνο.
    wrinkles-ipop.gr
  2. Μην κοιμάσαι μπρούμυτα: Περνάς αρκετές ώρες από την ζωή σου στο κρεβάτι οπότε καλό θα ήταν να προσέχεις αν θες να έχεις. Προτίμησε να κοιμάσαι ανάσκελα και όχι μπρούμυτα ή στο πλάι.
  3. Απέφυγε τον ήλιο ακόμα και τους χειμερινούς μήνες: Ο ήλιος γερνάει το πρόσωπο και γενικότερα την επιδερμίδα. Πρόσεχε, λοιπόν, αν θες να έχεις λιγότερες ρυτίδες και βάλε πάντα αντηλιακό ακόμα και τις χειμερινές ημέρες που ο ήλιος σχεδόν δεν υπάρχει. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι οι γυναίκες που ζουν σε χώρες που δεν έχει ηλιοφάνεια έχουν πιο νεανική επιδερμίδα από τις γυναίκες που ζουν σε χώρες με έντονο και δυνατό ήλιο, όπως είναι και η δική μας.
  4. Βάλε ασπράδι: Αν θες να μην έχεις βγάλεις ρυτίδες ή να μειώσεις αυτές που ήδη έχεις κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς χτύπα ένα ασπράδι, βάλε το στο πρόσωπο σου και κοιμήσου χωρίς να το αφαιρέσεις. Το ασπράδι είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη και κάνει φυσικό λίφτινγκ στην επιδερμίδα.