Πόσες φορές πεινάς πολύ και σκέφτεσαι ποιες τροφές θα μπορούσαν να σε χορτάσουν αλλά επίσης θα έχουν λίγες θερμίδες αφού εσύ κάνεις δίαιτα και δεν θες να κάνεις παρασπονδίες.

diet-ipop.gr

Βρήκαμε ακριβώς αυτό που ψάχνεις και κάναμε την δική μας λίστα με τις υγιεινές τροφές που σε χορτάσουν αλλά έχουν μόνο λίγες θερμίδες και σου προτείνουμε να τις δοκιμάσεις και εσύ και να πεις αποτελέσματα.

Σημείωση!

Βέβαια, πριν κάνεις την επιδρομή σου στο ψυγείο εμείς σου προτείνουμε να πιεις πρώτα ένα ποτήρι νερό και θα δεις ότι θα πεινάσεις λιγότερο.

Ποιες είναι οι τροφές με λίγες θερμίδες που θα σε χορτάσουν;

  1. Καστανό ρύζι: Σου έχουμε μιλήσει ξανά στο παρελθόν για τα οφέλη το καστανού ρυζιού. Άλλωστε το συγκεκριμένο είδος ρυζιού, έχει πολύ λίγες θερμίδες. Σκέψου ότι μια μερίδα έχει μόνο 90 θερμίδες. Οπότε μπορείς να το φας και ως κυρίως γεύμα αλλά και ως συνοδευτικό.
  2. Φρέσκα φασολάκια: Τα φρέσκα φασολάκια είναι μια πολύ υγιεινή τροφή πλούσια σε φυτικές ίνες. Μια μερίδα σκέτα βραστά φασολάκια έχουν 35 θερμίδες αλλά αν τα φας με σάλτσα και τυρί οι θερμίδες θα εκτοξευθούν στα ύψη.
  3. Μπρόκολο: Το μπρόκολο έχει λίγες θερμίδες και κάνει πολύ καλό στην υγεία σου. Η κάθε μερίδα έχει 25 θερμίδες και για να το χωνέψει ο οργανισμός σου θέλει αρκετή ώρα οπότε αυτό αυτομάτως σημαίνει ότι σε κάνει να διώξεις το αίσθημα της πείνας μακριά για πολλές ώρες.
  4. Όσπρια: Τα όσπρια σε κάνουν να χάσεις βάρος και να γεμίσεις με τον οργανισμό σου με θρεπτικές ουσίες. Βάλε τα, λοιπόν, στα διατροφολόγιο σου και θα δεις την σιλουέτα σου να σμιλεύει.
  5. Σούπες λαχανικών: Σύμφωνα με έρευνες τα άτομα που καταναλώνουν πολλές σούπες καταναλώνουν μικρά γεύματα με λίγες θερμίδες την υπόλοιπη διάρκεια της ημέρας.