Βλέπεις ότι ο σκύλος σου έχει ένα θεματάκι με τα κιλά του; Νιώθεις το ίδιο και για εσένα; Μην αγχώνεσαι γιατί λύσεις υπάρχουν, αρκεί να κινητοποιηθείς. Εμείς θα σου προτείνουμε ορισμένες ασκήσεις που είναι φτιαγμένες ειδικά για εσένα και το σκύλο σου.

Push ups

Ξεκίνα την άσκηση βλέποντας πρόσωπο με πρόσωπο το σκύλο σου. Άπλωσε τα πόδια σου λίγο περισσότερο από το πλάτος των ώμων σου, λύγισε τα γόνατά σου και χαμήλωσε τους γοφούς σου σε θέση οκλαδόν. Όπως κάθεσαι οκλαδόν, πήγαινε ένα βήμα προς τα πίσω κάθε φορά. Κράτα το λουρί του σκύλου σου και τράβηξέ το προς τα πίσω, όπως κάνεις το βήμα.

Step box

Ανέβα πάνω στο step box. Μετακίνησε το δεξί σου πόδι στο πλάι, μακριά από το step box και μετά φέρτο πάλι πίσω. Ακολούθησε την ίδια διαδικασία και για το αριστερό σου πόδι. Πες στο σκύλο σου να πηγαίνει από τη μια πλευρά στην άλλη, καθώς ανεβοκατεβάζεις τα πόδια σου.

Μπάλα γυμναστικής

Ξεκίνα με το να καθίσεις στο κέντρο της μπάλας. Τοποθέτησε τα χέρια σου πίσω σου πάνω στη μπάλα. Κρατώντας τα γόνατά σου ίσια, σήκωσε τα πόδια σου από το έδαφος λίγα εκατοστά και κράτησέ τα έτσι για λίγο. Χαμήλωσε τα πόδια σου και επανάλαβε τη διαδικασία. Βάλε το σκύλο σου να κουνηθεί από τη μια μεριά στην άλλη καθώς ανασηκώνεις τα πόδια σου.