Τώρα τελευταία ο οργανισμός σου έχει μπλοκάρει και το πεπτικό σου σύστημα δεν δουλεύει καλά. Έτσι, βλέπεις την κοιλιά σου συνεχώς να πρήζεται και εσύ πονάς όλο και περισσότερο. Πριν αρχίζεις να τρέχεις σε γιατρούς για να βρεις λύση στο πρόβλημά σου και πριν αρχίζεις να παίρνεις χάπια εμείς, θα σου πούμε όσα ξέρουμε και πιστεύουμε ότι μπορούν να σε βοηθήσουν.

Θα σου προτείνουμε ροφήματα που μπορεί να μην σου φανούν αρκετά εύγευστα αλλά, υπόσχονται να κάνουν το πεπτικό σου σύστημα να δουλέψει σε λίγα μόνο λεπτά και σου τα παρουσιάζουμε για να τα φτιάξεις και εσύ.

Ποια είναι τα ροφήματα που θα ενεργοποιήσουν το πεπτικό σου σύστημα;

  1. Μηλόξυδο με νερό: Μέσα σε ένα ποτήρι νερό ρίξε ένα σφηνάκι μηλόξυδο. Πιες αυτό το ρόφημα το βράδυ και μόλις ξυπνήσεις το πρωί θα δεις άμεσα αποτελέσματα.
  2. Χυμό από δύο ακτινίδια με λεμόνι: Πέρνα από τον αποχυμωτή δύο ακτινίδια και στον χυμό τους πρόσθεσε λίγες σταγόνες λεμόνι.
  3. Μελάσα με πράσινο τσάι: Η μελάσα είναι μια γλυκαντική ουσία που παρασκευάζεται από το ζαχαροκάλαμο και, όπως λένε οι ειδικοί είναι μία από τις θαυματουργές ουσίες κατά της δυσκοιλιότητας. Βάλε, λοιπόν, ένα κουταλάκι του γλυκό μελάσα μέσα σε μία κούπα πράσινο τσάι και πιες το.
  4. Ελληνικό καφέ με λεμόνι: Πριν πιεις τον πρωινό σου καφέ, ρίξε λίγες σταγόνες λεμόνι μέσα στην κούπα. Μπορεί σαν γεύση να μην σου αρέσει πολύ αλλά, ο συνδυασμός καφεΐνης και λεμονιού είναι θαυματουργός.
    coffee-ipop.gr
  5. Χυμό πράσινων φασολιών: Βράσε μια χούφτα φρέσκα φασολάκια και όταν αυτά μαραθούν βάλε τα στον αποχυμωτή. Πρόσθεσε λίγο από το νερό που έβρασαν τα φασόλια και πιες αυτό το ρόφημα.