Υπάρχουν αντικείμενα τα οποία μπορείς να πλύνεις στο πλυντήριο πιάτων και δεν σου πηγαίνουν καν στο μυαλό. Πίστεψε μας εκεί δεν υπάρχει λόγος να τοποθετείς μόνο πιάτα και μαχαιροπίρουνα αλλά μπορείς να τοποθετήσεις ακόμα και τα πλαστικά παιχνίδια του παιδιού σου.

Τι μπορείς να πλύνεις στο πλυντήριο πιάτων;

  • Πλαστικά παιδικά παιχνίδια: Σίγουρα αν έχεις παιδί έχεις αμέτρητα πλαστικά παιδικά παιχνίδια. Όλα, λοιπόν, αυτά μπορείς να τα πλύνεις στο πλυντήριο και για γλιτώσεις χρόνο αλλά και για να τα απολυμάνεις σωστά.
  • Σφουγγάρια και πιάτων αλλά και σώματος: Βάλε τα στο πλυντήριο πιάτων πάτα το κουμπί και σε λίγα λεπτά θα δεις τα σφουγγάρια και δεν θα τα γνωρίζεις. Θα είναι πιο καθαρά απ΄όσο φαντάζεσαι.
  • Φωτιστικά: Όχι μην επιχειρήσεις να βάλεις όλο το φωτιστικό στο πλυντήριο. Μπορείς, όμως, να τοποθετήσεις τα εξαρτήματα του με στόχο να καθαρίσουν εύκολα και γρήγορα.
  • Καπέλα:  Για να καθαρίσεις τα καπέλα σου χωρίς, όμως, να χαλάσουν, όπως θα συνέβαινε στο πλυντήριο ρούχων μπορείς να βάλεις στο πιάτων. Εκεί, τα αντικείμενα μένουν στη θέση τους οπότε τα καπέλα σου δεν κινδυνεύουν να χαλάσουν.