Αν μεγάλωσες με μια αδερφή, τότε έχεις νιώσει ήδη το πώς είναι να την έχεις πάντα δίπλα σου. Σε χαρές, λύπες, τσακωμούς, τρέλες. Αν, καθώς μεγαλώνοντας, οι ζωές σας τράβηξαν άλλους δρόμους και η επαγγελματική σας πορεία σας ανάγκασε να ζείτε σε ξεχωριστές πόλεις ή ακόμα και σε διαφορετικές χώρες, έχεις νιώσει πώς είναι να απομακρύνεται η αδερφή- καλύτερή σου φίλη απ’ την καθημερινότητά σου. Όμως, παρά την απόσταση, εξακολουθείτε να βρίσκετε τρόπους να κρατάτε ζωντανή τη σχέση σας κι αυτό το πιο σημαντικό!

Παρακάτω θα δεις με ποιο τρόπο η απόσταση μπορεί να ενώσει, αντί να χωρίσει δύο αδερφές- καλύτερες φίλες!

Στέλνετε τυχαία πράγματα η μια στην άλλη

Τώρα που γνωρίζεις ότι δεν μπορείς να δεις την αδερφή σου από κοντά κάθε μέρα, της στέλνεις οτιδήποτε σ’ έκανε να τη θυμηθείς! Από ένα αστείο άρθρο που στην θύμισε, μέχρι μια ιστορία που ξέρεις ότι θα μιλήσει στην καρδιά της!

Οι περισσότερες διακοπές σου είναι ταξίδια για να την δεις

Το ότι η αδερφή σου μένει σε μια άλλη πόλη ή χώρα, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να προγραμματίζεις συχνά- πυκνά ταξιδάκια για να την δεις! Πλέον οι διακοπές σου και ο λόγος που μπαίνεις στο αεροπλάνο, αποκτούν ακόμα πιο ιδιαίτερο σκοπό!

αεροπλάνο

Chat-άρετε όλη την ώρα

Ό,τι ώρα της ημέρας και να είναι, ανταλλάζετε μηνύματα! Γιατί; Γιατί θέλετε να είστε συνεχώς συνδεδεμένες η μια με την άλλη και να νιώθετε ότι είστε κοντά, παρά την απόσταση. Και φυσικά, πάντα έχεις κάτι να πεις με την αδερφή σου!

Έχεις προγραμματισμένα FaceTime στο calendar σου

Καλό το chat, αλλά δεν συγκρίνεται με το να νιώθεις την παρουσία του άλλου δίπλα σου, ακούγοντας τη φωνή του και βλέποντας το πρόσωπό του! Γι’ αυτό, έχεις ήδη αποθηκευμένες στο calendar σου ημερομηνίες κατά τις οποίες έχεις ραντεβού για video κλήση με την αδερφή σου!

ημερολόγιο

Λιγότερες διαμάχες

Δεδομένου ότι δεν βρίσκεσαι τόσο συχνά με την αδερφή σου, μαλώνετε λιγότερο. Ανόητοι λόγοι τσακωμού, όπως το να δανειστείς το πουλόβερ της ή ν΄αλλάξει κανάλι στην τηλεόραση, δεν είναι πια προβλήματα, οπότε υπάρχουν λιγότερα πράγματα για να αναστατωθείτε. Η σχέση σας θα μπορούσε να γίνει ακόμη ισχυρότερη τώρα που είστε μακριά.

Γίνεσαι δημιουργική στα γενέθλια

Δεν μπορείς να βλέπεις πάντα την αδερφή σου, επομένως όταν πρόκειται για τα γενέθλιά της, μαθαίνεις να γίνεσαι πιο δημιουργική! Κάθε χρόνο είσαι το άτομο που σιγουρεύεται ότι τα γενέθλιά της θα είναι καλύτερα απ’ τα περσινά!

Την Stalkάρεις στα social media

Φυσικά και το κάνεις! Χάνεις στιγμές απ’ την καθημερινότητά της και τα social media είναι ένας τρόπος να μπαίνεις στη ζωή της! Κι εννοείται ότι ένα ανδρικό σχόλιο αποτελεί λόγο για άμεσο μήνυμα “πες τα μου όλα!”.

Δεν μοιράζεστε ρούχα, αλλά σειρές

Δεν μπορείτε πλέον να μοιράζεστε τα ρούχα σας, όμως, μοιράζεστε άλλα πράγματα, όπως τον κωδικό σας στο Netflix. Μοιράζεστε τις υπηρεσίες streaming, έτσι ώστε και οι δύο να βλέπετε τις ίδιες σειρές και μετά να τις σχολιάζετε μαζί!

Photo: Cloud Studio/Stocksy