Αν η πλούσια κόμη είναι το δυνατό χαρακτηριστικό σου, τότε κατά την περίοδο που αλλάζει ο καιρός θα λυπάσαι που χάνει ο καιρός. Τώρα, μάλιστα, που μπήκε το καλοκαίρι θα αρχίσει η καταπόνησή τους με τον ήλιο, τη θάλασσα και τα προϊόντα styling για να τα τιθασεύσεις.

Υπάρχουν απλοί τρόποι για πιο όμορφα μαλλιά, χωρίς να χρησιμοποιήσεις χημικά ή ειδικά σαμπουάν εναντίον της ξηρότητας ή της ψαλίδας. Ακολούθησε τις συμβουλές και θα μας θυμηθείς:

  • Θες να μακρύνουν πιο γρήγορα τα μαλλιά σου; Η κατανάλωση κρεμμυδιών και σκόρδου μπορεί να αυξήσει την ταχύτητα που μακραίνουν τα μαλλιά σου. Μπορείς επίσης να αρχίσεις να τρως σολωμό, ο οποίος χαρίζει πιο υγιή μαλλιά. Αν τώρα θες να μακρύνεις τα μαλλιά σου οπτικά υιοθέτησε αυτό το κόλπο.
  • Βάζοντας βότκα στο σαμπουάν σου μπορεί να δυναμώσει τα μαλλιά σου, να αποτρέψει την ξηροδερμία και να σταματήσει την πιτυρίδα. Επίσης, δες εδώ την καλύτερη συμβουλή ενυδάτωσης των μαλλιών.
  • Κοιμήσου σε μεταξωτό (ή σατέν) μαξιλάρι. Μειώνει την ψαλίδα και βοηθά τα μαλλιά σου να μην μπλέκονται κατά τη διάρκεια του ύπνου.
  • 2 εναλλακτικές χρήσεις της λακ:
    1. Βάλε λίγη λακ πάνω σε μια οδοντόβουρτσα και χτένισε τα μαλλιά που πετάνε όταν τα πιάνεις πάνω.
    2. Για καλύτερο κράτημα, ψέκασε με λίγη λακ τα τσιμπιδάκια που θα χρησιμοποιήσεις.