Γιατί τα καλύτερα μυστικά, όπως έχουμε πει, βρίσκονται μέσα στην κουζίνα σου! Ίσως να μην ήξερες ότι κάποιες τροφές που αποφεύγεις μπορούν να σε βοηθήσουν αποτελεσματικά στην προσπάθεια σου να χάσεις βάρος, όμως τώρα θα ενημερωθείς και θα προγραμματίσεις σωστά τη διατροφή σου!

Του ΠΑΣΧΑΛΗ ΤΖΑΝΑ

Μήλα

Τα μήλα είναι μια τροφή με χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες, ενώ παράλληλα είναι γεμάτα φυτοθρεπτικά συστατικά, διαιτητικές ίνες και αντιοξειδωτικά που προλαμβάνουν τις ασθένειες και προάγουν την καλή υγεία.

AdTech Ad

Βρώμη

Η βρώμη έχει υδατάνθρακες οι οποίοι βοηθούν στην απελευθέρωση της σεροτινίνης. Αυτή η ορμόνη βοηθάει στη χαλάρωση και στην καύση του λίπους.

Γιαούρτι

Είναι πλούσιο σε ασβέστιο και βιταμίνη Β και παράλληλα κρατάει την πείνα μακριά! Το γιαούρτι μπορεί να ρυθμίσει τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα και να μειώσει τον κίνδυνο για καρκίνο του παχέος εντέρου.

Ρόδια

Τα ρόδια είναι πλούσια πηγή φυτικών ινών και χαμηλά σε θερμίδες! Με τα ρόδια μπορείς να αντικαταστήσεις την επιθυμία σου για ζάχαρη, αφού είναι αντιοξειδωτικά και περιέχουν φολικό οξύ…

Διαβάστε περισσότερα: MaryMary.gr