Σου δώσαμε ήδη μία λίστα με 10 τροφές με μηδενικές θερμίδες… ή σχεδόν μηδενικές! Η λίστα, όμως, δεν τελειώνει εδώ, καθώς οι τροφές είναι άπειρες.

Grapefruit

Το Grapefruit είναι συχνά συνδεδεμένο με τις δίαιτες, καθώς δίνει ώθηση στον μεταβολισμό και συνιστάται σε ασθενείς με καρδιακές παθήσεις ιδιαίτερα μετά από χειρουργική επέμβαση. Οι θερμίδες σ αυτό το φρούτο δεν είναι οι λιγότερες που μπορείς να βρεις σε φρούτο αλλά είναι τόσο πλούσιο που κόβει την όρεξη!
Σύνολο θερμίδες ανά μερίδα 100g : 42

Λαχανάκια Βρυξελλών

Τα λαχανάκια Βρυξελλών μπορούν επάξια να κρδίσουν τον τίτλο τυ φαγητού που δίνεται πιο συχνά στα κατοικίδια κάτω από το τραπέζι προκειμένου να μην καταναλωθούν από τον ιδιοκτήτη του πιάτου! Κακώς! Είναι γεμάτα με θρεπτικά συστατικά και το αρκετά χαμηλά σε θερμίδες!
Σύνολο θερμίδες ανά μερίδα 100g : 43

Λάχανο

Έχει πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και φυτοθρεπτικά συστατικά και ταυτόχρονα ελάχιστες θερμίδες! Είναι ένα εξαιρετικό σνακ και εκπληκτικό κυρίως γεύμα ειδικά τα καλοκαίρια που δεν πολύ θέλεις να τρως ζεστά γεύματα!
Σύνολο θερμίδες ανά μερίδα 100g : 49

Μήλα

Τα μήλα περιέχουν πολλά αντιοξειδωτικά, βιταμίνες, μέταλλα και φυτικές ίνες. Μπορεί να θεωρείται απαγορευμένος καρπός αλλά θα έπρεπε να αποκατασταθεί η φήμη του –και μάλιστα άμεσα- καθώς είναι ένας εξαιρετικός σύμμαχος για μία υποθερμιδική δίαιτα! Σύνολο θερμίδες ανά μερίδα 100g: 52

Καρότα

Τρώγοντας καρότα προστατεύεις την όραση σου και μαυρίζεις πιο εύκολα! Παράλληλα, είναι χαμηλό γλυκαιμικό τρόφιμο, με αποτέλεσμα να σε βοηθάει να ρυθμίσεις τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα σου και είναι και φυσικό διουρητικό! Μέσα σε όλα αυτά και πολλά ακόμα θετικά τα καρότα έχουν και ελάχιστες θερμίδες!
Σύνολο θερμίδες ανά μερίδα 100g: 41

Μπρόκολο

Το μπρόκολο είναι ένα Wonderfood, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το περιγράψω. Καταπολεμάει τον καρκίνο και είναι επίσης πολύ χαμηλό σε περιεκτικότητα θερμίδων! Είναι γεμάτο με φυτοθρεπτικά συστατικά, καθώς και φυτικές ίνες, ώστε να βοηθά να λειτουργεί ορθά το πεπτικό σύστημα!
Σύνολο θερμίδες ανά μερίδα 100g: 34