Πόσες πια ιδιότητες μπορεί να έχει αυτή η λευκή σκόνη που λέγεται ταλκ και μέχρι πριν από λίγο δεν ήξερες; Σε ενημερώνουμε πολλές περισσότερες εκτός από το να μπαίνει στον ποπό του μωρού σου, να διώχνει την λιπαρότητα από τα μαλλιά σου ή να βοηθά στο ξεμπέρδεμα των αλυσίδων που μπερδεύτηκαν. Για αυτό το λόγο, όμως, μας διαβάζεις για να τις μάθεις όλες!

Τι μπορεί, λοιπόν, να κάνει το ταλκ;

  1. Βάλε το στα κλειστά σου παπούτσια για να αποτρέψεις τον ιδρώτα και την κακοσμία.
  2. Λέει αντίο στα σπυράκια και στις κοκκινίλες. Αυτή ήταν και η αρχική του χρήση ειδικά για τα βρέφη! Μπορείς να το βάλεις και εσύ αν κοκκινίσεις ή ακόμα και αν βγάλεις σπυράκια, λόγο καιρού και ιδρώτα.
  3. Έτρωγες και αντί η μπουκιά σου να απογειωθεί στο στόμα σου, έπεσε στο παντελόνι σου. Βάλε αμέσως, αρκετή ποσότητα ταλκ και θα απορροφηθεί ο λεκές σου με μαγικό τρόπο.
  4. Βάλε το μετά την αποτρίχωση! Θα διώξει αμέσως τις κοκκινίλες και τους ερεθισμούς ειδικά αν χρησιμοποίησες χαλάουα ή κερί
  5. Για να αποκτήσεις απαλό δέρμα σαν μετάξι, την ώρα που κάνεις ντουζ βάλε λίγο ταλκ μαζί με το αφρόλουτρο σου και συνέχισε κανονικά να κάνεις την σαπουνάδα σου.
  6. Για να κρατήσει περισσότερη ώρα το κραγιόν σου πριν το βάλεις στα χείλη σου, ρίξε πάνω στα χείλη σου λίγο ταλκ.