Όπως σου είπαμε πριν από καιρό για να έχεις το σωστό και στητό στήθος πρέπει να το προσέχεις , να το αγαπάς και να το φροντίζεις! Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, αυτό που λέει ο σοφός ελληνικός λαός και ισχύει πάντα: Για να έχουμε πρέπει να προσέχουμε!

Τα έξτρα για να έχεις το στήθος σου ψηλά;

Εκτός από τη σωστή διατροφή την περιποίηση με λαδάκια και φυσικά το ηρωικό αντίο στο αλκοόλ το στήθος σου θέλει μασάζ!

Όχι, δε σου λέμε να τρέξεις σε κάποια ειδικό που με το μαγικό της χάδι θα σου χαρίσει ντεκολτέ που θα ζηλεύουν οι φίλες σου. Σου προτείνουμε, απλές κινήσεις που θα κάνεις μόνη σου (κατά προτίμηση μετά το μπάνιο σου) και θα βοηθήσουν στην φυσικά ανόρθωση του συγκεκριμένου σημείου.

Ο σωστός τρόπος να κάνεις το μασάζ, όπως, ακριβώς πρέπει είναι με επαναλαμβανόμενες κυκλικές κινήσεις που θα ξεκινούν από κάτω και θα ανεβαίνουν προς το κέντρο του στήθους σου. Ποτέ μην κάνεις μασάζ με την αντίθετη φορά από αυτή που σου προτείνουμε γιατί θα βοηθήσεις το στήθος σου όχι να ανέβει αλλά να πέσει και θα κλαίς!

Συνταγή!

Στο απλό λάδι καρύδας σου ρίξε λίγες σταγόνες σόγιας και ξεκίνα το μασάζ! Θα δεις άμεσα αποτελέσματα και οι γύρω σου θα αναρωτιούνται αν το στήθος σου ανήκει στα ψεύτικα!