Θέλεις να γίνεις «ταύρος» στο κρεβάτι! αλλά η ιδέα να πάρεις χάπια δεν σε ενθουσιάζει; Καλά κάνει! Άλλωστε δεν είσαι στρουμφάκι για να παίρνεις μπλε χάπια και να στρουμφοτραγουδάς! Η φύση γι’ ακόμα μία φορά είναι στο πλευρό σου και έχει προνοήσει και για τη σεξουαλική σου ζωή! Μερικές απλές τροφές, που σίγουρα έχουν περάσει από την κουζίνα σου κάποια στιγμή, υπόσχονται να σε κάνουν να θαυμάζεις και εσύ ο ίδιος τις σεξουαλικές σου επιδόσεις!

Λαχανικά και φρούτα

Τα λαχανικά έχουν θρεπτικά συστατικά και είναι χαμηλά σε αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βοηθάει στο να είναι εξαιρετικοί σύμμαχοι στην πρόληψη τόσο των καρδιακών παθήσεων και της στυτικής δυσλειτουργίας. Με ιδιαίτερη έμφαση στη ντομάτα η οποία έπειτα από μελέτες αποδείχθηκε πως το λυκοπένιο που περιέχει η ντομάτα βοηθά στη διατήρηση της υγείας του προστάτη!»

Οστρακοειδή

Τα οστρακοειδή έχουν την πιο ισχυρή φήμη ως αφροδισιακό φαγητό από ότι οποιαδήποτε άλλη τροφή! Οι επιστήμονες το χλεύαζαν σαν ιδέα μέχρι που ανακάλυψαν ότι τα στρείδια είναι πολύ πλούσια σε ψευδάργυρο, ο οποίος είναι απαραίτητος για την αναπαραγωγή και τη σεξουαλική λειτουργία των ανδρών.

Καρύδια

Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε αμινοξύ αργινίνη , η οποία είναι ζωτικής σημασίας για τη σύνθεση του νιτρικού οξειδίου, μιας ένωσης στο σώμα που εμπλέκονται στην παραγωγή της στύσης.

Σπόρους κολοκύθας

Εκτός του ότι είναι μια πλούσια πηγή ψευδαργύρου, οι σπόροι κολοκύθας είναι γεμάτοι με θρεπτικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένου του σεληνίου, αντιοξειδωτικών και βιταμίνης Ε, που είναι καλή για τις αρτηρίες.