Υπάρχει μεγάλη ποικιλία στις επιλογές που έχεις για τα σακ-βουαγιάζ για καλοκαιρινές αποδράσεις του Σαββατοκύριακου. Παραλία, εξορμήσεις με το αυτοκίνητο, εκδρομές για camping ή για περιπέτεια. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να έχεις μαζί σου και το κατάλληλο σακ βουαγιάζ.

Αλλά και ανεξάρτητα από το είδος της τσάντας που θα χρειαστείς, αυτή θα πρέπει ταυτόχρονα να είναι κομψή και πρακτική.

Πάρε λοιπόν μια ιδέα για μερικές από τις καλύτερες τσάντες που κυκλοφορούν στο εμπόριο γι’ αυτό το σκοπό:

 

FILSONORIGINALSPORTSMAN

Η συγκεκριμένη τσάντα έχει ίσως το ιδανικό μέγεθος για μια τσάντα εξόρμησης του Σαββατοκύριακου. Δεν έχει το μέγεθος (άρα και την αντίστοιχη χωρητικότητα) στρατιωτικού σάκου-λουκάνικου, στάθηκε όμως εφικτό να χωρούν σε αυτήν ρούχα δύο ημερών, παπούτσια και καλλυντικά. Το πραγματικά μοναδικό χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης τσάντας είναι ένας κύριος χώρος με δύο σπαστά χωρίσματα, που μπορεί να χωριστεί σε δύο ή τρία ξεχωριστά διαμερίσματα, πράγμα πολύ σημαντικό για να ξεχωρίσουν τα άπλυτα από τα καθαρά.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά ανθεκτική τσάντα, αδιάβροχη, που αισθάνεσαι ότι θα μπορούσες να την πάρεις ακόμη και στην παραλία. Τα υλικά της; Υψηλής ποιότητας δέρμα,  πολύ ανθεκτικό ύφασμα και ισχυρά φερμουάρ. Νομίζεις ότι θα κρατήσει για μια ζωή.

filson-original-sportsman

 

GHURKA EXPRESS NO. 2 KHAKI TWILL WEEKENDER

Δεν θα βρεις πολλές τσάντες να είναι πιό στιλάτες από την Ghurka κι επιπλέον αυτό το «ευρύχωρο» μοντέλο θα διευκολύνει πολύ τις αποφάσεις σου για το τί θα πακετάρεις.

Θα ευχαριστηθείς από τις πολλές θήκες που διαθέτει. Το κυρίως διαμέρισμα είναι μεγάλο και απέριττο. Αλλά οι θήκες εξωτερικές και εσωτερικές βρίσκουν τη χρησιμότητά τους όταν βάζετε μέσα παπούτσια, περιοδικά, εφημερίδες και μικρά ηλεκτρονικά. Το δέρμα και το ύφασμα είναι εξαιρετικής ποιότητας.

Στα μειονεκτήματα η δυσκολία στο κλείσιμο και άνοιγμα των εξωτερικών θηκών και το ανοικτό χρώμα του δέρματος. Επίσης είναι και αρκετά βαριά ακόμη και άδεια.Αν ψάχνεις για λειτουργικότητα χωρίς συμβιβασμούς αυτή δεν θα είναι η επιλογή σου. Το υπέροχο όμως design και η αντοχή στο χρόνο δικαιολογούν την υψηλή τιμή για όσους μπορούν να την αγοράσουν.

ghurka-express-no-2-khaki-twill-weekender

 

LONGCHAMP LE PLIAGE PERSONALIZED CUIR (Τομεγάλομέγεθος)

Τη συγκεκριμένη τσάντα πολλές γυναίκες θα τη χρησιμοποιούσαν σαν ένα μεγάλο πορτοφόλι. Παρόλα αυτά πηγαίνοντας στην παραλία μπορείς να βάλεις μέσα δύο μπικίνι, δύο σορτς, δύο μπλουζάκια, ένα καλοκαιρινό φόρεμα, ένα ζευγάρι σαγιονάρες, ένα βιβλίο, δύο αντηλιακά, μια οδοντόβουρτσα, μια οδοντόκρεμα και κανά δύο άλλα μικρά απαραίτητα, χωρίς να φουλάρει.

Διατίθεται σε καταπληκτικά χρώματα και το δέρμα της είναι εκπληκτικά μαλακό και απαλό. Τι περιμένεις λοιπόν;

longchamp-le-pliage-personalized-cuir

Photos: dailyworth.com, bussinessinsider.com