Νόμιζες πως μόνο το σπίτι σου, το κορμί σου, η επιδερμίδα σου και γενικότερα ο εαυτός σου θέλει φροντίδα; Κάνεις λάθος και τα καλλυντικά σου την έχουν ανάγκη! Όπως, λέει μια παροιμία πρέπει να προσέχεις για να έχεις και αυτό σαφώς  ισχύει και στην συγκεκριμένη περίπτωση!

Δεν τα πατάμε όλα έτσι αμέσως γιατί πολύ απλά δεν έχουμε χρήματα να αντικαταστήσουμε. Έτσι, πρώτα προσπαθούμε να επιδιορθώσουμε τα καλλυντικά μας και να τα βοηθήσουμε να γίνουν καινούργια και μετά αν δούμε πως έχουν καταστραφεί ολοσχερώς αγοράζουμε άλλα! Όπως, σου είπαμε στο παρελθόν η παλιά ξεραμένη σου μάσκαρα θέλει δάκρυα και η σπασμένη σου σκιά αλκοόλ! Πάμε, όμως, να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε με το σπασμένο σου κραγιόν ή με τα ξεραμένα σου βερνίκια για να ολοκληρώσουμε τις συμβουλές για τα καλλυντικά !

Είναι λογικό αφού δεν βάφεις τα νύχια σου και πολύ τον χειμώνα, τώρα που ξέθαψες τα μανό σου τα περισσότερα να έχουν ξεραθεί. Εμείς σου έχουμε τον τρόπο να κάνεις να ζωντανέψουν και πάλι. Βράσε σε μια κατσαρόλα νερό και πέταξε τα μέσα! Άστα λίγα λεπτά, απομάκρυνε τα από το καυτό νερό και κούνησε τα. Θα δεις ότι θα είναι σαν καινούργια.

Πάμε τώρα και στο αγαπημένο σου κραγιόν που έσπασε και έκανε και μια περιουσία. Ο τρόπος για να το κάνεις καινούργιο είναι πολύ απλός! Πάρε το σπασμένο κομμάτι και κόλλησε το καλά με το υπόλοιπο που είναι ακόμα στη θέση του! Κλείσε το καπάκι και βάλτο στην κατάψυξη για μία ωρίτσα! Τώρα βγάλτο και βάψε τα χείλη σου σαν να μην το έσπασες ποτέ!

Tip!

Εκτός από τα δάκρυα, αν ρίξεις λίγο ελαιόλαδο στην μάσκαρα σου θα δεις πως θα ξανανιώσει!