Οι διακοπές σου τελείωσαν και επέστρεψες και πάλι πίσω στη βάση σου. Φέτος, όμως, οφείλουμε να παραδεχτούμε πως κατάφερες να μαυρίσεις πιο πολύ απ΄ότι τα τελευταία χρόνια. Βέβαια, θες να διατηρήσεις το μαύρισμα μετά το καλοκαίρι και δεν ξέρεις πως να τα καταφέρεις. Όχι, το να σταματήσεις να μπαίνεις στην μπανιέρα σου ή να αραιώσεις τις φορές που το κάνεις δεν είναι λύση και σε παρακαλούμε να μη το κάνεις.

Πώς θα διατηρήσεις το μαύρισμα μετά το καλοκαίρι;

  1. Ενυδάτωσε το δέρμα σου καλά και συχνά. Χρησιμοποίησε καθημερινά ενυδατικά προϊόντα που θα δώσεις την υγρασία που αποζητά το δέρμα σου. Αν το δέρμα σου αφυδατωθεί θα ζαρώσει και θα ξεφλουδίσει. Έτσι, το μαύρισμα θα χαθεί και εσύ θα απογοητευτείς.
  2. Σωστή διατροφή! Ναι, έπρεπε να φας τα καρότα σου στην αρχή του καλοκαιριού για να μαυρίσεις αρκετά τώρα, όμως, δε μπορείς να τρως ότι θες. Η σωστή διατροφή θα είναι σύμμαχος σου για να διατηρήσεις το μαύρισμα σου και μετά το καλοκαίρι. Φρόντισε να βάλεις στο μενού σου περισσότερα βιταμίνες. Συνέχισε, λοιπόν, να τρως αρκετή ποσότητα λαχανικών καθημερινά.
  3. Μην ξεχνάς να πίνεις το νερό σου. Το νερό χρειάζεται ακόμα και τώρα στον οργανισμό σου. Θα κρατήσει υψηλά τα ποσοστά των υγρών στον οργανισμό και έτσι δε θα αφυδατωθείς και δε θα ξεφλουδίσεις, όπως σου είπαμε και πιο πριν.
  4. Μην κάνεις συχνά απολέπιση. Το συχνό peeling θα βοηθήσει να αποβάλεις τα νεκρά σου κύτταρα και θα ανανεώσει το δέρμα σου, κάτι που τώρα δε το θες. Τώρα το μόνο που επιθυμείς είναι να διατηρήσεις το μαύρισμα σου.
  5. Μη χρησιμοποιήσεις σκληρό σφουγγάρι. Ένα χοντρό σφουγγάρι θα σου στερήσει το μαύρισμά σου και μπορεί ακόμα και να τραυματίσει την επιδερμίδα σου.
Συμβουλή!

Φόρα τα κατάλληλα χρώματα ρούχων. Τα έντονα χρώματα θα αναδείξουν το μαύρισμα σου και θα βοηθήσουν το δέρμα σου να φαίνεται ακόμα πιο έντονο και σκούρο!