Πάλι έφυγες από το σπίτι και πρέπει να ξαναγυρίσεις γιατί άφησες εκεί το κινητό σου, καλά να πάθεις αφού είσαι ξεχασιάρα ! Ήθελες βλέπεις να πιάσεις το κουτσομπολιό με την κολλητή και να τα αποτελέσματα δε λες, όμως, πάλι καλά που ήταν απλώς το κινητό σου, αφού τις προάλλες έφυγες χωρίς κλειδιά και έκανες τον ταρζάν από το μπαλκόνι του γείτονα.

Το ξέρουμε, είσαι ξεχασιάρα και ερωτευμένη μαζί, οπότε που μυαλό να θυμάσαι έστω και τα απαραίτητα, αφού δεν μπορείς, όμως, να τα κάνεις χωρίς να τα ξεχνάς καλό θα ήταν να αναζητήσεις τρόπους να απαρνηθείς αυτόν τον ξεχασιάρικο τρόπο ζωής και να αναδειχθείς σ ένα πιο συνειδητοποιημένο ώριμο και υπεύθυνο, άτομο.

Μάζεψες την τσάντα σου, όπως, σε διδάξαμε οπότε τώρα μπορείς να βάλεις τώρα τακτοποιημένα όλα τα απαραίτητα για αύριο, μην το αφήσεις για αύριο, κάνε το σήμερα… γιατί για το αύριο μεσολαβούν πολλές ώρες και θα ξεχάσεις τι θες να πάρεις μαζί σου.

  • Κράτα τεφτέρι, ξέρεις σαν τα παλιά που είχαν στον μπακάλη για τα χρωστούμενα, αλλά εσύ κάντο πιο απλό, απλά σημείωσε κάθε φορά που θα θυμάσαι και από κάτι.
  • Έτσι, το πρωί πριν φύγεις τα κοιτάς για ένα τελευταίο check.
  • Κόλλησε post it στην πόρτα για να θυμάσαι να παίρνεις τα κλειδιά φεύγοντας αν δεν έχεις smartphone.
  • Με το θερμοσίφωνα τι θα κάνεις; Το μεγάλο ερώτημα που δεν είναι άλλο, από το αν έκλεισες το θερμοσίφωνα και θα λυθεί και αυτό με το post it της πόρτας, εκτός από τα κλειδιά το μεγάλο Θ που θα γράψεις θα σου θυμίζει να κοιτάς και το κουμπάκι του αν είναι στο on ή στο off.
  • Τέλος, για να θυμάσαι τα σκουπίδια μπορείς να βάλεις ακόμα και υπενθύμιση στο κινητό και σκέψου ότι ειδικά αυτά ανήκουν στα must to do γιατί παραμονεύουν κατσαρίδες.
DIY!

Φτιάξε ένα μαυροπίνακα! Βάψε με μπογιά για μαυροπίνακα ένα μικρό πινακάκι και γράψε με κιμωλία αυτά που έχεις να κάνεις και όταν τα εκτελείς, τα σβήνεις! Πίστεψε μας, δε θα ξεχάσεις ποτέ ξανά.