Όταν μιλάμε για σέξι και θηλυκό βάψιμο, σίγουρα η πρώτη εικόνα που μας έρχεται στο μυαλό δεν είναι άλλη από δύο σαρκώδη κατακόκκινα χείλη. Μην ξεχάσεις ποτέ, ότι για μια γυναίκα το κόκκινο κραγιόν πρέπει να είναι ότι ακριβώς και ένα μαύρο φόρεμα στην ντουλάπα της. Όλες πρέπει να έχουμε και φυσικά να τολμάμε, να το φοράμε και να το υποστηρίζουμε.

Όσο έντονο και να σου φαίνεται αν είσαι συντηρητική πρέπει να το αποβάλεις από το μυαλό σου. Βέβαια πρέπει να είσαι παράλληλα και προσεχτική, οι κίνδυνοι είναι πολλοί, μην παρασυρθείς και το κάνεις να φαίνεται «δεύτερο».

Τι απόχρωση να διαλέξεις:

  • Εάν η απόχρωση της επιδερμίδας σου ανήκει στην κατηγορία του olive yellow (κίτρινου ή λίγο πιο χλωμού), τότε επέλεξε ένα πορτοκαλί-κόκκινο κραγιόν.
  • Εάν η επιδερμίδα σου ανήκει στην κατηγορία των ζεστών χρωμάτων (ροζ), τότε επέλεξε αντίστοιχα ζεστά-θερμά κόκκινα κραγιόν.

SOS που πρέπει να θυμάσαι και να μην το παραβλέψεις ποτέ.

  • Ποτέ μα ποτέ δεν τονίζουμε και τα μάτια, το κραγιόν είναι υπέρ αρκετό για να μας δώσει την απαιτούμενη λάμψη.
  • Προσοχή λερώνει… όσο σταθερό και μακράς διάρκειας και να είναι υπάρχει κίνδυνος να ξεφύγει από τα χείλη σας και να μουτζουρωθείτε γι αυτό καλό θα ήταν να βάλετε και μολύβι για περίγραμμα που θα το κάνει να μην ξεφύγει.

Πώς να το βάλεις:

  1. Σχεδίασε το περίγραμμα των χειλιών με ένα μολύβι σε φυσική απόχρωση
  2. Άπλωσε το κραγιόν με λεπτό και μυτερό πινελάκι με σημείο εκκίνησης το κέντρο των χειλιών
  3. Ταμπονάρισε με ένα χαρτομάντηλο και πέρασε μία ακόμη δόση με ένα πιο φαρδύ πινέλο
Tip!

Αν κατά την εφαρμογή του κόκκινου κραγιόν κάνεις λάθος και θέλεις να κάνεις διορθώσεις το κονσίλερ είναι ο καλύτερος σύμμαχος σου!