Το ντύσιμο για τη δουλειά μπορεί να αποδειχτεί δύσκολο. Από τα λιγότερα εύκολα μέρη είναι το αν και πως θα φορέσεις κοσμήματα στη δουλειά χωρίς υπερβολές και ποια είναι τα κοσμήματα που θα μπορούσες να βάλεις. Μήπως παρά είναι «καλά», μήπως με θωρήσουν παραφορτωμένη και άλλα τέτοια ερωτήματα στριφογυρίζουν κάθε φορά στο μυαλό σου.

Όταν φορεθούν σωστά, τα κοσμήματα μπορούν να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσεις την εμφάνισή σου στο γραφείο.

O Ali Galgano, ιδρυτής της εταιρείας κοσμημάτων Charm & Chain, που κάτι θα ξέρει παραπάνω από εμάς, έχει πει:

Πρέπει να βάλουμε σάλτσα στις εργάσιμες ημέρες των γυναικών

Να λοιπόν κάποιες συμβουλές για το πώς θα βάλεις κι εσύ μια πινελιά που θα καλυτερέψει την εμφάνισή σου στη δουλειά

 

Αφαίρεσε ένα αξεσουάρ πριν φύγεις από το σπίτι

Εάν φοβάσαι ότι μπορεί να είναι υπερβολή, εμείς σου συνιστούμε να αφαιρέσεις ένα αξεσουάρ πριν φύγεις από το σπίτι για την δουλειά. Σε συντηρητικά γραφεία, είναι καλύτερο να φοράς είτε ένα κολιέ είτε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, από το να φοράς και τα δύο μαζί.

Φόρεσε ένα μόνο τολμηρό κομμάτι

Είναι εύκολο να προσδώσεις στυλ στο αγαπημένο σας φόρεμα, χωρίς να κάνεις υπερβολές, Οι Danielle και Jodi Snyder, είναι οι αδελφές που ίδρυσαν την εταιρεία κοσμημάτων Dannijo. “Χρησιμοποιήστε κοσμήματα σε μποέμ στυλ” είπε η Danielle. Αυτό θα βοηθήσει ώστε το ντύσιμό σας να περάσει στο επόμενο επίπεδο.

Εάν επιλέξεις ένα μόνο αξεσουάρ,  ας είναι τα σκουλαρίκια

Χρησιμοποίησε υπερμεγέθη σκουλαρίκια καρφιά ή φανταχτερά σκουλαρίκια για να παραμείνεις κομψή και αστραφτερή. Τα σκουλαρίκια είναι ένα σημαντικό αξεσουάρ επειδή μπορούν να διατηρούν κομψή την εμφάνισή.

Χρησιμοποίησε τα δαχτυλίδια για να βελτιώσεις τη διάθεσή σου

Κοιτάς το πληκτρολόγιο σου όλη την ημέρα, γι’ αυτό αγόρασε δαχτυλίδια για να ομορφύνει το χέρι σου και να κοιτάς αυτά στα διαλείμματά σου.