Ότι και να κάνεις, κάποια στιγμή η μάσκαρα σου θα στεγνώσει με αποτέλεσα να βγαίνουν κομματάκια κολλημένα πάνω στο βουρτσάκι και στη πορεία στις βλεφαρίδες σου! Το πρόβλημα είναι ότι στεγνώνει η μάσκαρα! Μπορείς όμως να διορθώσεις τη μάσκαρα σου με μερικές σταγόνες!

Απομακρύνσου από το νιπτήρα, δεν είπαμε σταγόνες νερού! Σταγόνες από φυσικά δάκρυα εννοούμε! Αλλά ας δούμε γιατί γίνεται αυτό! Φταις εσύ και κανένας άλλος! Φταίει για την ακρίβεια ο τρόπος που βουτάς το βουρτσάκι για να ξαναγεμίσεις με μάσκαρα και να την περάσεις στο άλλο μάτι! Δεν πρέπει να μπαινοβγάζεις το πινελάκια αλλά να το βάζεις μέσα και να το γυρνάς γύρω γύρω στα τοιχώματα!

Τώρα, όμως, που στο είπαμε είναι αργά! Άρα πάρε ένα μπουκαλάκι από το φαρμακείο με φυσικά δάκρυα και ρίξε στη μάσκαρα σου 4-5 σταγόνες. Βάλε μέσα το βουρτσάκι και ανακάτεψε όπως σου είπαμε παραπάνω το υγρό με τη μάσκαρα «καθαρίζοντας» τα τοιχώματα.

Πλέον, η μάσκαρα σου θα είναι σαν να είναι καινούρια! Μην ξεχνάς, όμως, ότι θέλει αλλαγή κάθε 3-4 μήνες για να μην μολυνθεί το μάτι σου!