Η οικονομική κατάσταση σου δεν είναι στα καλύτερα της! Σε καταλαβαίνουμε! Πως θα περάσεις λοιπόν το Πάσχα με λίγα χρήματα; Διάβασε λύσεις για οικονομικό Πάσχα που θα σε βοηθήσουν να περάσεις καλά χωρίς να χρειαστεί να πουλήσεις το αμάξι σου!

Λαμπάδα

Είσαι νονός και θέλοντας και μη πρέπει να πάρεις μία λαμπάδα στο βαφτιστήρι σου! Δεν είναι ανάγη να πας και να σκάσεις ένα σωρό χρήματα! Φτιάξε τη δική σου! Μην ξεχνάς πως τα παιδιά δεν ενθουσιάζονται από μάρκες και τα καρτελάκια με τις τιμές!

Πασχαλινό τραπέζι!

Δεν είναι ανάγκη να ξοδέψεις όλο το Πασχαλιάτικο δώρο για το τραπέζι! Κάλεσε τους φίλους σου και ζήτα τους ο καθένας να φέρει από ένα πιάτο αντί για δώρο! Αν ντρέπεσαι να το κάνεις αυτό (κακώς!) προσπάθησε να οργανώσεις το menu από νωρίς και εκμεταλλεύσου τις προσφορές που βγάζουν τα super markets!

Στόλισε το σπίτι σου!

Όπως και να το δεις, το να στολίσεις το σπίτι σου θα σου φτιάξει τη διάθεση! Μην πας όμως και πληρώσεις τα μαλλιά της κεφαλής σου για ένα στεφάνι! Φτιάξτο μόνος σου και εκμεταλλεύσου τις προσφορές από τα εποχιακά μαγαζιά! Αν θέλεις και αντέχει η τσέπη σου, αφού περάσει το Πάσχα, και πριν κλείσουν τα εποχιακά μαγαζιά, αγόρασε ότι θα χρειαστείς για τον στολισμό του σπιτιού σου του χρόνου! Μετά το πέρασμα του Πάσχα, οι τιμές των εποχιακών μαγαζιών πέφτουν πολύ χαμηλά!