Κάθε γονέας θέλει να δημιουργήσει ένα χώρο για τα παιδιά του όπου θα αισθάνονται ασφαλή και άνετα. Εκτός από το χρώμα, πολύ σημαντική είναι η επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού για το δωμάτιο, όπως φωτιστικά, αποθηκευτικό χώρο για τα παιχνίδια του μικρού, κουρτίνες, καρέκλες κλπ.

Οι παρακάτω ιδέες είναι ιδανικές για να εξοικονομήσεις χρόνο και χρήμα. Σου παρουσιάζουμε μερικές προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να βάλεις σε τάξη το χάος και να κάνεις το παιδικό δωμάτιό πιο οργανωμένο, ειδικά στο συμμάζεμα των άπειρων παιχνιδιών του!

Για τα μικροπράγματα

παιχνίδια του μικρού

Αγόρασε μια μοντέρνα πλαστική συρταριέρα για την κουζίνα από φτηνό κατάστημα επίπλων και βάλε στα συρτάρια του όλα τα παιχνιδάκια.

Για τα Lego

παιχνίδια του μικρού

Πάρε ένα μικρό τραπεζάκι και βάψτο με μαύρη μπογιά. Σχεδίασε λευκές παύλες για δρόμο περιμετρικά και στη μέση κόλλα μια τετράγωνη επίπεδη βάση για Lego στην οποία θα προσαρμόσεις τα αγαπημένα του παιχνιδάκια, ειδικά αν είναι αγοράκι και τρελαίνεται για αυτοκινητάκια.

Για τα αυτοκινητάκια

παιχνίδια του μικρού

Φτιάξε μια θήκη από ύφασμα για τα αυτοκινητάκια. Μπορείς να κάνεις όσες τσέπες νομίζεις για να χωράνε όλα.

Για τα βιβλία

παιχνίδια του μικρού

Εφάρμοσε στο παιδικό δωμάτιο αυτή την ιδέα για να στερεώσεις τα αγαπημένα του παιδικά βιβλία στον τοίχο, χωρίς να πιάσουν καθόλου χώρο.

Για τα λούτρινα

παιχνίδια του μικρού

Πάρε μια μικρή βιβλιοθήκη, άνοιξε τρύπες με ένα τρυπάνι και πέρνα μπάρες. Μπορείτε να φτιάξετε με το μικρό σου έναν ζωολογικό κήπο για όλα τα ζωάκια του και να επιλέξετε ποιο ζώο θα πάρει το κάθε «κλουβί».

Photos: architectureartdesigns.com