Το καλοκαίρι τα events και οι συναυλίες έχουν φυσικά την τιμητική τους και εσύ που έχεις περισσότερο χρόνο και πιο ανεβασμένη διάθεση δεν μπορείς να μην ακολουθήσεις τη ροή της εποχής και των γεγονότων. Ξέρεις, όμως, πως πρέπει να ντυθείς και τι να πάρεις μαζί σου για να πας συναυλία; Ή μήπως δεν είχες τόσο καιρό δίπλα σου το σωστό άνθρωπο να σου δώσει σωστές συμβουλές για συναυλία; Φέτος, όμως,  έχεις εμάς και θα τα μάθεις όλα!

Δες, λοιπόν, τις καλύτερες συμβουλές για συναυλία που θα σε βοηθήσουν πολύ!

  1. Βάλε άνετα ρούχα! Σε συναυλία θα πας αγάπη μου όχι για κοκτέιλ στο πιο in καλοκαιρινό μπαράκι! Ξέχνα τις πλατφόρμες και τα φορέματα (μακριά- κοντά) φίλη γυναίκα και εσύ φίλε άντρα μην βάλεις πουκάμισο! Προτίμησε  άνετα ρούχα που δεν θα σε αφήσουν εκτεθειμένο-η! Και φυσικά βάλε κλειστά παπούτσια γιατί μπορεί να σε ποδοπατήσουν!
  2. Πάρε τσάντα πλάτης (σαν αυτή που κουβαλάει ο Στέλιος)! Η τσάντα πλάτης είναι η ιδανική λύση για να βάλεις τα απαραίτητα και φυσικά αποτελεί τέλεια επιλογή για να φυλάς τα πράγματά σου αφού, θα την βάλεις στο στήθος σου και όχι στην πλάτη σου. Έτσι, θα προστατευτείς από τους ελαφροχέριδες που κυκλοφορούν και συχνάζουν σε μέρη με πολύ κόσμο για να βρουν τα επίδοξα νέα τους θύματα!
  3. Φόρτισε μπαταρίες. Μην ξεχάσεις να φορτίσεις καλά φωτογραφική-κινητό για να μην χάσεις καμία στιγμή από το αγαπημένο σου συγκρότημα και από την συναυλιοπαρέα σου.
  4. Νερό και τουαλέτα. Πριν φύγεις από το σπίτι πήγαινε τουαλέτα για να μην τρέχεις να ψάχνεις μέσα στο συναυλιακό χώρο το ταμπελάκι που θα σε οδηγήσει στο wc! Πάρε μαζί σου, όμως και ένα μπουκαλάκι νερό γιατί σίγουρα θα το χρειαστείς καθώς από τη ζέστη θα διψάσεις και η ουρά για να το αγοράσεις από εκεί θα είναι τεράστια!
  5. Φτιάξε σωστά την τσάντα σου! Μην ξεχάσεις εκτός από νερό σου, φωτογραφική- κινητό να βάλεις μέσα και  χαρτομάντιλα γιατί μπορεί τελικά να χρειαστεί να πας τουαλέτα! Αλλά και υγρά μαντιλάκια γιατί μπορεί να χρειαστεί να καθαρίσεις το χώρο που θα κάτσεις αν είναι βρώμικα!
  6. Εισιτήρια σε θέση προσοχής! Προμηθεύσου τα εισιτήρια νωρίτερα για να μην χρειαστεί να περιμένεις στην ουρά της τελευταίας στιγμής. Και φυσικά πριν φύγεις από το σπίτι επιβεβαίωσε ότι τα πήρες μαζί σου!
  7. ΠΡΟΣΟΧΗ! Αποσμητικό! Σε παρακαλούμε μην ξεχάσεις να βάλεις αποσμητικό! Είτε σε συναυλία των Led Zeppelin να πας (που λέει ο λόγος) είτε στη συναυλία του Ρέμου (διακρίσεις δεν κάνουμε εμείς!) θα ιδρώσεις. και εσύ και οι γύρω σου! Οπότε θα εκτιμήσεις πολύ να φοράει και ο διπλανός σου αποσμητικό, όπως και εκείνος θα εκτιμήσει να φοράς εσύ!
Συμβουλή!

Είσαι καπνιστής; Τι δεν το έκοψες ακόμα… Εντάξει σε συγχωρούμε! Αν ξέρεις ότι στο χώρο της συναυλίας επιτρέπεται το κάπνισμα πάρε μαζί πολεμοφόδια (γιατί μπορεί να μην έχει κοντά περίπτερο). Και να θυμάσαι ότι ποτέ δεν πρέπει να πηγαίνεις χωρίς το όπλο σου στη μάχη!