Φίλε άντρα, ένα βράδυ που έψαχνες τις παλιές σου φωτογραφίες ήσουν οριακά στο να πάθεις εγκεφαλικό! Όταν πήγαινες σχολείο, εκεί γύρω στα 15 ήσουν ο ορκισμένος ροκάς (που βέβαια δεν αλλαξοπίστησε ποτέ) και είχες μια μακριά κοτσίδα! Λίγα χρόνια μετά παρουσιάστηκες με ξυρισμένο κεφάλι στο πρώτο έτος της σχολής σου και όλοι όσοι σε ήξεραν έπαθαν σοκ! Τόσα κουρέματα πέρασαν, αλλά ακόμα δεν βρήκες το ιδανικό. Τώρα, όμως, που ωρίμασες δεν σκέφτεσαι πως ήρθε επιτέλους η ώρα να βρεις το σωστό κούρεμα; Και φυσικά, εδώ είναι που συναντάς εμάς και η ζωή σου αποκτά νόημα! Πάμε, λοιπόν, να σου πούμε ποιο κούρεμα σου ταιριάζει ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου!

Για να δούμε, λοιπόν, τι κούρεμα πρέπει να έχεις!

  1. Έχεις τετράγωνο πρόσωπο: Στο σχήμα προσώπου σου δεν ταιριάζει το πολύ κοντό μαλλί! Προτίμησε κάτι σε πιο μακρύ που θα σε κολακεύσει! Αν πάλι δεν αγαπάς τα μακριά μαλλιά για να υπάρχει ισορροπία στις αναλογίες του προσώπου σου κάνε ένα ατημέλητο κούρεμα.
  2. Έχεις οβάλ πρόσωπο: Συγχαρητήρια, ανήκεις στην ομάδα των τυχερών! Σου πάνε σχεδόν όλα τα κουρέματα! Μπορείς να ξυρίσεις το κεφάλι σου ή ακόμα και να έχεις τα μαλλιά σου μακριά κοτσίδα! Δεν έχεις περιορισμούς και φραγμούς.
  3. Έχεις στρογγυλό πρόσωπο: Καλό θα ήταν να διαλέξεις ένα κούρεμα που θα λεπταίνει και θα κάνει το πρόσωπό σου να φαίνεται πιο μακρύ. Κάνε ένα κούρεμα με μύτες και προτίμησε να αφήσεις γένια για να αποσπάσεις την προσοχή από το σχήμα του προσώπου σου και τον όγκο του.
  4. Έχεις μακρόστενο πρόσωπο: Στόχος σε ένα μακρόστενο πρόσωπο είναι να καλύψεις το πιγούνι. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να κάνεις ένα κούρεμα που θα έχει πιο κοντή βάση στο πάνω μέρος του κεφαλιού και πιο γεμάτα πλαϊνά.